maandag 3 oktober 2011

No Impact Week 2011

Na het lezen van No Impact Man zijn wij helemaal enthousiast geworden om net als Collin Beavan steeds meer 'low impact' te gaan leven. De afgelopen weken zijn er al een hoop dingen verandert. We gebruiken zo min mogelijk plastic tasjes, wegwerkbekertjes enzovoort.

Ook proberen we klimaat-neutraal te reizen door vaker te fietsen in plaats van de bus te nemen, bijvoorbeeld. Hiernaast zijn we ons aan het oriënteren op het maken van een eigen moestuintje; tot die tijd kopen we biologische groentes van een boerderij hier in de buurt.

Zodoende werden we helemaal enthousiast toen we zagen dat er binnenkort een No Impact Week wordt georganiseerd. Dit is in de week van 6 tot en met 13 november. Je ontvangt een handleiding met opdrachten en vragen om over na te denken. We verwachten dat het hartstikke leuk én leerzaam zal worden.

Het volgende filmpje was te vinden op de website van No Impact Week. Daar wordt je toch helemaal blij van? :) De No Impact Week staat alvast in onze agenda genoteerd! We kunnen niet wachten :)Als jij je ook in wilt schrijven, klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...