maandag 23 januari 2012

11 vragen award gewonnen

Van Desi heb ik een award gewonnen, waarbij ik onderstaande 11 vragen moest beantwoorden:

Wat vind je het mooiste aan je lichaam?
Hmm, gelijk een lastige vraag… ik ben niet zo van het complimenten geven over mezelf ;) Maar ik denk mijn glimlach :)

Wat vind je het minst mooi aan je lichaam?
Er zijn wel eens dagen dat ik liever wat minder lang zou willen zijn. Gewoon eens opgaan in de menigte en niet elke keer horen hoe lang ik ben. Maar meestal ben ik eigenlijk best tevreden.

Op welke gebeurtenis ben je trots?
Ik ben heel erg trots dat afgelopen jaar ik op mezelf ben gaan wonen en op de manier waarop ik mijn huis in een thuis heb verandert. En dat ik sinds kort samenwoon met Sander. We hebben het allemaal hartstikke goed voor elkaar! Daar ben ik trots op.

Hoeveel kinderen wil je?
Om eerlijk te zijn; ik weet nog niet of ik kinderen wil. Op dit moment zie ik mezelf niet echt als een (toekomstige) moeder. Maar dat wisselt nogal eens…. In elk geval: op de momenten dat ik wél kinderen wil, dan zou ik het liefst 3 kinderen willen.

Wat is je guilty pleasure?
Chocolade! Ik kan daar gewoon niet (altijd) van afblijven!

Wat doe je voor opleiding of wat voor opleiding heb je gedaan?
Ik heb de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening gedaan. Ik wil ooit nog de opleiding tot doktersassistente gaan volgen… zodra ik voldoende geld heb gespaard OF als ik wordt aangenomen voor een werk-leer traject. Dus dat is nog even spannend!

Wat zou je nog met je blog willen bereiken?
Uiteraard de 52 doelen, samen met Sander! Vooral ons doel om 52 soepen klaar te maken vind ik echt hartstikke gaaf om te doen en dat hoop ik ook zeker te bereiken!

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gehad?
Ik zit te twijfelen tussen twee adviezen. Het ene was van mijn tante, namelijk: vraag je niet af of je vriend (inmiddels ex) gaat veranderen. Maar vraag je af of jij ooit ermee kunt leven zoals hij nu is…
Het tweede advies was van mijn zusje: geef eens iemand een kans en ga niet alleen af op foute kleding… (Ik vond namelijk Sanders kleding nogal vreselijk en twijfelde daarom of ik nog wel een tweede date wilde… erg he?!)

Wat is je favoriete quote en waarom?
"Bûter, brea en griene tsiis." - Wa't dat net sizze kin is gjin oprjochte Fries.
oftewel: "Boter, brood en groene kaas" - Wie dat niet zeggen kan is geen oprechte Fries
Sinds ik Sander heb leren kennen heb ik het Frysk ontdekt. Ik vind het een enorm leuke taal en ben van plan om nog een cursus te gaan volgen dit jaar. Dit zinnetje is het eerste zinnetje dat ik van Sander heb geleerd.

Wat zie jij in de spiegel?
Een ontploft kapsel… ik moet nodig weer eens naar de kapper, maar probeer het uit te stellen.

Hoe zie jij jezelf over 10 jaar?
Over 10 jaar hoop ik getrouwd te zijn met Sander. We hebben dan een koopwoning waarin we zoveel klimaatneutraal mogelijk leven (met zonnepanelen, een opvangsysteem voor douchewater, regenton enz, eigenlijk alles wat in een huurwoning niet mag). Ik werk dan inmiddels als doktersassistente en heb daarnaast een klein eigen bedrijfje, wat nog groeiend is…

Dan mag ik de award ook nog doorgeven :) Leuk!!

Ik ga geen nieuwe vragen verzinnen, maar zou het leuk vinden als de volgende 3 bloggers de vragen hierboven zouden beantwoorden:

4 opmerkingen:

 1. Leuk om zo eens wat meer over je te lezen! En vooral dat lang zijn vond ik grappig. Omdat je hier toch niet ziet hoe mensen eruit zien, vorm je je een bepaald beeld. Zelf ben ik niet zo heel groot, dus iedereen die ik zelf 'verzin', is ook niet zo heel groot. Schiet jij hier toch even de lucht in ;-)

  O, en niet zo groot zijn is ook niet ideaal, zeker niet bij een concert ofzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor deze award! Ik heb hem op mijn blog gezet.
  Wel heel grappig van die spreuk, op de eerste kaart die we kregen toen we in Friesland kwamen wonen stond die spreuk ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, deze blog had ik blijkbaar gemist.....
  Leuk om zo weer wat meer over je te weten te komen!
  Enne...chocolade, ook mijn guilty pleasure ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...