woensdag 11 januari 2012

geld verdienen met klikken

Sinds een weekje ben ik weer lid geworden van EuroClix. Ik was daar een paar jaar geleden al lid van, maar ben er toen mee gestopt nadat ik 70 euro uit had laten betalen. Het is echter wel heel erg verandert, merk ik. Ik krijg weinig emails waar je gewoon geld krijgt voor het klikken, er zit altijd de voorwaarde aan dat je ook iets moet kopen. En nu koop ik heel weinig, dus dan gaat het niet zo hard helaas. Bovendien kreeg je vroeg 2 kliks voor het klikken op een link; dat is nu ook al naar beneden bijgesteld naar 1 cent. Ik ben benieuwd of het me nog gaat lukken om hier geld uit te halen.

Dan ben ik ook nog lid van Zinngeld. In december kreeg ik zeker 3 emails per dag, maar nu is dat opeens over. Ik denk dat het kwam doordat in december de zorgverzekeringen allemaal reclame maken. Ik weet het niet zeker, want eerlijk gezegd kijk ik vaak niet eens op welke site ik uiteindelijk terecht kom; het gaat mij puur om die paar centen die ik ermee kan verdienen.

Zo was ik dus ook heel verbaasd dat ik vorige week een ehbo-trommeltje in de brievenbus vond. Blijkbaar had ik op een referal van Zinngeld geklikt en had daarna een zorgverzekering afgesloten bij Ditzo. Als dank kreeg ik een gratis EHBO-kitje. Volgend jaar toch maar beter opletten als ik ga klikken, wie weet wat ik allemaal ben misgelopen. Als ik via Indipender iets had afgesloten, dan had ik bijvoorbeeld 5 euro extra gekregen! Maar ach... daar leer ik weer wat van. ;)

Hoe gaat het bij jullie met de spaarprogrammaatjes? Schaffen jullie wel eens iets aan waardoor je meer Clix/Zinns/parels krijgt of vind je dat niet de moeite waard? En.... welke spaarprogramma's zijn nog meer aan te raden?

9 opmerkingen:

 1. Ik ben nog nooiit lid geweest van zo'n soort spaarprogramma...
  Ik denk dat het ook best veel tijd kost?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe zelf mee met moneymiljonair en euroclix.
  Heb via hen ook onze zorgverzekering afgesloten, kon gelijk 37 euro uit laten betalen daarna!
  Daarnaast doe ik nog mee met mysurvey. Deze site verstuurt enquetes van bv fabrikanten over bepaalde producten die ze verkopen/willen gaan verkopen. Hiermee verdien je punten die je om kunt zetten naar digitale of papieren waardebonnen van diverse winkels. Of je doneert aan een goed doel. Heb al 2x een bon van 10 euro voor de bl*kker gekregen inmiddels en 1 vvv bon van 5 euro. Mocht je interesse hebben of gewoon meer info willen, dan mag je me altijd een mailtje sturen. Dan kan ik je aanmelden. JesCK @ gmail . com
  Ook moneymiljonair en euroclix hebben regelmatig enquetes waar je meer mee kan verdienen. En dan bedoel ik niet die vragenlijsten waarbij ze je telefoonnummer en alles willen weten! Deze vul ik nooit in. Zit niet te wachten op telefoontjes van diverse bedrijven.
  Succes met sparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad,telefoonnummers zijn ze dol op. Dat doe ik dus nooit meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nog steeds aan het afwegen of ik er aan mee wil doen, aan die spaarprogramma's. Krijg je niet heel veel spam in je mailbox??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe mee via MM en Euroclix, die werken wat mij betreft het beste. Telefoonnummers geef ik nooit door, of anders een neppe. Daar heb ik echt geen zin in ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. euroclix is mijmn favoriet.
  Door panelclix in te vullen kun je veel clix verdienen.
  Doe ook mee aan mm die gaat iets minder snel.
  maar alle beetjes helpen denk ik dan maar.
  Vorig jaar heb ik bijn € 250 verdient met klikken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het een poosje gedaan maar ik werd er helemaal tureluurs van. Euroclix em MM.
  Mijn mailbox telkens vol, idd telefoontjes totdat ik ook een fakenummer ging invullen. En na een poosje ben je dat invullen meer dan beu. Ze blijven je van pagina naar pagina zeulen bij een enquete en als er staat dat-ie 5 min van je tijd kost, dan voeg daar maar gerust 15 aan toe.
  Ook veel spam en die waren hardnekking. Vaker vastlopers op mijn computer want om de spam kwijt te raken moest je ze openen om aan te klikken dat je uitgeschreven wilde worden van hun eeuwige nieuwsbrieven. Ik geloof direct dat enkele doorzetters en geluksvogels die weer klikkers weten aan te melden via hun account er een leuk bedragje uit weten te slepen maar mij was het al die drukte en gedoe niet meer waard.
  Vooral de reclametelefoontjes onder werktijd waren irritant!!! en niet zo maar ophangen hè...bah.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Daan: kijk even op mijn blog, alle banners die ik daar heb gebruik ik, de een spaart wat sneller dan de ander maar ze betalen wel allemaal netjes uit. Verder heb ik nog zinngeld, geldrace en ladymail. En NOOIT je telefoonnummer geven, gewoon even een paar nummertjes omdraaien ;-)

  @Jolanda, ik heb er een speciale mailbox voor aangemaakt, daar kunnen ze dan lekker op los spammen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk blog artikel, doe zo verder.

  Vroeger heb ik ook meegedaan aan spaarprogramma's alleen schiet dat niet zo op vond ik zelf, vaak verdiende ik niet meer dan €20 per maand voor al mijn tijd die ik er in stopte. Dus dan ben ik op zoek gegaan om wat meer geld online te verdienen, terwijl ik er minder voor hoed te doen. En al snel kwam ik uit bij http://deinternetmarketeer.com/just-been-paid . Bij Just Been Paid, kan je veel meer en makkelijker geld verdienen. Op de website van Just Been paid, vind je heel wat meer info terug over Just Been Paid, want om alles uit te leggen hoe het werkt heb ik hier een beetje te weinig plaats. Bovendien krijg je ook nog eens gratis €10 als je je aanmeld bij http://deinternetmarketeer.com/just-been-paid

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...