zaterdag 4 februari 2012

wat een miskoop!!

2 weken geleden stuurde een collega een emailtje rond wie er interesse had in kaartjes voor de Efteling voor de helft van het geld. Er was maar één maar: de kaartjes waren alleen geldig op 4 februari én je moest ze vóór 20 januari kopen bij de Kruidvat met een kortingsbon die zij had gekregen.

Omdat Sander en ik gek zijn op de Efteling, maar het wel erg duur vinden, hadden we die kaartjes gelijk dezelfde avond gehaald. We waren helemaal in onze nopjes dat we voor de helft van het geld naar de Efteling konden...

Maar nu is de dag aangebroken dat het zo ver is. En het vriest. En het is koud. En ons bed ligt zo lekker warm. En gisteravond wilden we ook niet naar buiten, dus we hebben nog geen boodschappen in huis... kortom: voor het eerst in mijn leven heb ik gewoon geen zin om naar de Efteling te gaan. Het is ook zo vreselijk koud!!

Wat heb ik hier nou van geleerd?! Ik ga nooit meer kaartjes kopen voor een pretpark die maar op één specifieke dag geldig zijn. Er kunnen altijd omstandigheden zijn die het niet zo goed mogelijk maken om ergens heen te gaan en het is fijn als je dan wat flexibeler kunt zijn... Wat een vreselijke miskoop is dit!

Nu staan we nog voor het dilemma of we wel zullen gaan. Het is zo zonde van het geld dat we anders weggooien. Aan de andere kaart besparen we onszelf dan wel de kosten van de trein en het eten wat we daar weer moeten kopen.... Ik kraak mijn hoofd er nog even over verder....

7 opmerkingen:

 1. Oh ja, wel gaan!! Lekker dik aankleden, je verheugen op warme chocolademelk met slagroom en poffertjes!! Ik denk dat juist de sneeuw een hele bijzondere sfeer aan de Efteling zal geven. En misschien is er wel een schaatsbaan......
  De treinen rijden ook weer normaal vandaag. Ik zou er juist een hele bijzondere dag van maken. En het zal er ook niet zo druk zijn denk ik, dus lekker vaak ik alle attracties!
  Succes met beslissen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaan!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Het was zoooooo leuk vorige week, wel superkoud, maar daar kun je je wel opkleden (en er zijn grote kampvuren om je warm te houden)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jolanda heeft gelijk. Juist als je geen zin hebt wordt het vaak hartstikke leuk!! Denk droomvlucht, denk prachtig wintersneeuwpark!!! Gaan, en foto's maken om morgen te posten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ook alsnog gaan! Koud, ja, dat wel, maar goed, daarop kan je je voorzien he! Ik denk dat het nu nog magischer zal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij rijden de treinen helemaal niet, misschien kun je dat eens checken en op die manier je geld terug krijgen. Maar anders zou ik denk alsnog gaan, wij zijn ook een keer terwijl het heel koud was geweest en je hebt ook veel activiteiten die binnen zitten. Het was best te doen en het maakt zo'n niet zo leuke dag meteen weer een stuk leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat je toch gegaan bent. Ik ben vorig jaar feb ook op zo'n koude dag geweest en het was heerlijk om buiten te zijn en super met al die sneeuw daar. Lekker warme kleren aan, een warm drankje af en toe, echt genieten.
  Ik hoor je ook doen wat ik soms zelf ook doe, besparen (uitsparen) op dingen die een ervaring zijn en voor mooie herinneringen zorgen. Spullen kun je inderdaad laten maar herinneringen zijn van onschatbare waarde.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi, lees je deze blog net pas.
  Wel pech dat het op deze dag zo koud en wit is.
  Idd kan het onhandig zijn zo'n aanbieding te doen, je loopt altijd het risico van wat je nu overkomen is.
  Als ik ergens een éénmalige aanbieding kan krijgen, laat ik hem meestal gaan.
  Hoewel ik het wel snap als je zo dol bent op de Efteling...
  Succes er mee!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...