maandag 27 augustus 2012

hoge telefoonrekening

Vandaag kreeg ik de telefoonrekening binnen en viel bijna van mijn stoel af van de schrik. We hebben gewoon bovenop onze vaste abonnementskosten 28 euro extra uitgegeven!! Dus dat betekent dat we echt heel veel hebben gebeld!!

Nu heb ik sinds kort een ander abonnement, waar ik niet zoveel mee kan bellen als met mijn vorige. Daardoor pak ik sneller de huistelefoon dan mijn mobieltje. Daarnaast was Sander zijn mobiel kwijt sinds de trouwerij en dus belt hij ook vooral met de vaste telefoon als hij thuis is.

Ik baal als een stekker. Dit soort dingen zijn gewoon zonde van het geld. Straks eerst maar eens uitzoeken wie we dan zo vaak hebben gebeld... en ervoor zorgen dat het niet meer gaat gebeuren. Als al het geld aan nutteloze zaken op gaat, dan kunnen we nooit gaan sparen.

Want primeurtje: Sander en ik zijn stiekem al een beetje aan het orienteren op de huizenmarkt. Ik heb een geweldig huis gezien, maar het is echt over ons budget heen. :( Dus eerst maar eens flink doorsparen, wie weet dat het er dan ooit in zit :)

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat jullie bezig zijn met kijken naar een huis! En die telefoonrekening is inderdaad balen, hopelijk ontdek je snel waar het an ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wie weet staat dat huis nog wel heel lang te koop en gaat de vraagprijs dan naar beneden.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ai das minder zo'n rekening!
  Leuk huizen kijken! Succes en veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...