zondag 16 december 2012

verhuisd

Afgelopen nacht hebben we voor het eerst in het nieuwe huis geslapen. Er moet nog wel een en ander gebeuren qua gordijnen, want het was nu echt te licht, maar gelukkig had ik een oogmaskertje bij me. Zo kon ik dan toch nog redelijk goed slapen. Het is alleen nog wel even wennen natuurlijk, maar dat komt vanzelf goed.

Ik was gister al in het nieuwe huis om de dozen uit te pakken, terwijl Sander met zijn ouders de spulletjes in het oude huis aan het inladen was. Ik kwam dus vandaag pas weer in ons oude huis. Eigenlijk voelde het vandaag al niet echt meer als thuis aan; voor mij is het nieuwe huis nu al thuis. Ik had verwacht dat ik daar langer over zou doen...

Het nieuwe huis is eigenlijk in alle opzichten beter dan het oude. Groter, meer opbergruimte en meer kamers. Het enige kleine nadeeltje is dat we geen thermostaat hebben. De verwarming is óf uit óf aan, er is geen tussenweg en het is lastig te regelen. Dus gaan we nu even uitzoeken hoe dat werkt met een thermostaat.

Wat zijn jullie ervaringen met thermostaten?

5 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!
  Het spijt me maar ik ken niks van techniek..
  Wij hadden hier al een thermostaat toen we
  hier kwamen wonen...maar verder gaat mijn kennis
  niet ;)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je in je nieuwe huis sliep!
  Ik zou niet zonder thermostaat willen. Heb je geen thermostaatkranen op de radiatoren misschien? Die fungeren ook als thermostaat. Ik adviseer in ieder geval een normale, geen weersafhankelijke. Die schijnen niet te bieden wat ze beloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met de nieuwe woning, enne met thermostaten moej' niet bij mij zijn. Ben al blij als 'k het goed schrijf :)
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe huis! Succes met uitpakken en inrichten! Fijn dat je je er al thuis begint te voelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. Ik kan helaas geen advies geven want ik heb geen thermosstaat. Bij mij kun je iedere verwarming apart aan zetten. Wat ik tot nu toe niet gedaan heb, ik heb dus nog geen kachel aan gehad.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...