maandag 7 januari 2013

alles op de bon...

Sander en ik hebben deze week een 'staycation', oftewel een vakantie die we lekker thuis doorbrengen. We slapen lekker uit, we klussen wat en we hebben heel wat uitjes op de agenda staan. Eigenlijk zouden we vandaag en morgen ook nog de vloer laten schuren door een mannetje, maar door een lekkage gaat dat niet door. Maar geen man over boord, we hebben nog allerlei leuke dingen bonnen liggen:

- Gister hebben we een high tea gedaan op de euromast met een cadeaubon die we voor de trouwerij hadden gekregen
- Vandaag zijn we naar de bioscoop geweest 
- Morgen gaan we een tochtje met de Spido maken 
- We gaan nog wat musea bezoeken 
- We gaan naar Railz Miniworld

En nu vragen jullie je misschien af waar we dat allemaal van betalen? Nou, simpel: we hebben een Rotterdampas. Alle bovengenoemde dingen, behalve de high tea, zijn gratis met de Rotterdampas. Hoewel... gratis? We hebben de pas wel aan moeten schaffen voor 60 euro per persoon, maar die hebben we er inmiddels wel uit :) Alles wat we nu nog doen is dus pure winst... 

Hebben jullie ook dit soort kortingspassen bij jullie in de regio??

2 opmerkingen:

  1. Oh, dat klink leuk. Nee, hier niet zo'n pas in de buurt. Maar ik spaar wel door het jaar heen allerlei bonnen op om soms een (bijna) gratis avondje/dagje uit te kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...