dinsdag 26 februari 2013

werkloos

De kogel is door de kerk; mijn contract is niet verlengd. Ik werk nog een maand en dan is het over  bij mijn huidige werkgever. Dus nu maar druk op zoek naar wat anders.

Ik vind het ook echt heel lastig wat ik nu wil. Ik ben opgeleid tot maatschappelijk werker, maar mijn passie ligt veel meer bij schrijven, administratief werk of een combinatie van die twee.... Alleen heb ik daar dus totaal geen diploma voor... Lastig!!

Maar één ding weet ik wel zeker: geen onregelmatig werk meer! Ik kon daar heel erg slecht tegen. Dus dat is blijkbaar gewoon niks voor mij. Niet dat ik een 9 tot 5 mentaliteit heb, maar ik wil gewoon niet meer de ene week bijna alleen maar vrij zijn en een week later 6 dagen werken...

Maarja, als ik niks kan vinden, dan sluit ik het ook weer niet uit dat ik het tóch weer in die sector ga zoeken...

15 opmerkingen:

 1. Wat vervelend voor je. Ik wens je succes met het zoeken naar werk. Jammer,dat je met schrijven niet gemakkelijk werk vindt. Want wat je schrijft leest prettig weg en boeit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg vervelend. Hopelijk vind je vlug nieuw werk. Sterkte hierin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat rottig! Ik heb inmiddels 40 afwijzingen binnen op sollicitaties, dus weet er alles van. Passies genoeg, maar geen werk in te vinden.
  Gelukkig ben jij nog wat jonger, dan maak je misschien meer kans. Word je niet van baan naar baan begeleid door een outplacementtraject of zoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Das echt balen!
  Ik ben opgehouden met sollicitaties nadat ik na 1,5 jaar nog niks had (te weinig ervaring, te jong, te oud, te veel ervaring, verkeerde opleiding, lastig met kind en wat er allemaal nog meer te verzinnen was, als ik al reactie kreeg)
  Nu ben ik langzaam aan weer bezig met zelf opdrachten te zoeken. Want grappig genoeg beginnen dus meer en meer mensen voor zichzelf en zoeken mensen die voor een goede prijs websites bouwen en logo's en dergelijke ontwerpen. En dankzij 4 lieve jongens, die tijdens mijn bijna jaarlange afwezigheid, gewoon wel keihard gewerkt hebben, hoef ik niet weer terug op 0 te beginnen.

  Ik hoop dat je snel iets anders vind. Hopelijk ook nog iets leuks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vervelend voor je daar zit niemand op te wachten op zulk nieuws zeker niet in de huidige economie. hopelijk vind je toch weer wat nieuws en iets wat bij je past. sterkte gr. Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat balen zeg!
  Ik hoop voor je dat je niet lang hoeft te zoeken. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Da's balen, suc6 met de zoektocht!
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Balen, balen, balen. Gelukkig is er in de stad nog wel wat te vinden, nu hopen dat er iets passends is.
  Succes de aankomende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat balen, ook al was je er al bang voor. Hopelijk vind je snel iets leuks!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. He Daan wat vervelend nou voor je. Als ik jou was zou ik bij het UWV (ik neem aan dat je ww krijgt?) aangeven dat je graag een opleiding in een ander vakgebied zou willen doen en dat onregelmatig werk, wat in jou sector vaker voorkomt, helaas niet gaat in verband met je gezondheid. Handel actief en positief naar het UWV, neem zelf initiatieven en laat zien dat je het wil en serieus bent. Ik heb zelf een prima relatie met het UWV en nooit problemen gehad. Succes ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo spijtig! Maar misschien een nieuwe kans om iets te zoeken en hopelijk
  te vinden dat je heel graag zou willen doen en ook een beetje meer regelmaat geeft. Alvast veel succes van hieruit!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat balen zeg! Heel veel succes met het vinden van iets anders. Is het misschien een optie om b.v. een cursus te doen om je te verbeteren in wat je meer ligt? Vooral in administratief werk zijn volgens mij nog aardig wat banen te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat vervelend! Ik wens je heel veel succes met zoeken. Soms denk ik bij dit soort dingen: misschien heeft het zo moeten zijn, nu kan je iets zoeken wat beter bij je past.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat is natuurlijk niet leuk! Maar tegelijkertijd is het nu tenminste wel duidelijk. Als je van schrijven en administratief werk houdt, is er dan niets in die hoek te vinden? Bijvoorbeeld als Blogger? Het is hard werken, maar het is mogelijk geld te verdienen met je blog.

  En er zullen vast wel mensen zijn die administratief helemaal niet handig zijn, zoals ik helaas, die daar graag iemand voor inhuren misschien?

  In ieder geval succes met je zoektocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hey Daantje,
  Ik las het dus goed op FB.
  Wat naar voor je dat je contract niet verlengt is. Wel fijn dat je van de onregelmatigheid af ben.
  Ik wens je natuurlijk alle succes met het zoeken naar een nadere baan of doe een opleiding in de tijd dat je geen werk hebt.
  knufssss Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...