donderdag 22 augustus 2013

inbouwhaard-meneer is geweest

Vanavond is de inbouwhaard-meneer langsgeweest om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Er blijkt een heleboel mogelijk, dus hij gaat nu een aantal mogelijkheden voor ons op een rij zetten en daar offertes voor maken. Die krijgen we dan volgende week. Spannend hoor!!

Wat wel 'tegenviel' is dat de schouw die we nu hebben eruit moet. Wél hebben we nu een extra optie erbij, namelijk een houtkachel. Dit geeft nog meer rendement dan een inbouwkachel en dat betekent dus nog meer besparen op de verwarmingskosten. Joepie!

Maar het geeft wel een hoop verbouwtroep: de schouw moet weggehaald worden, de tegels moeten deels worden weggehaald en vervangen.... Kortom: genoeg werk aan de winkel, als we dit plan gaan doorzetten. Dat brengt me wel een beetje aan het twijfelen, om eerlijk te zijn...

Maargoed, laten we eerst de offerte afwachten, en als we het eens kunnen worden over een prijs kunnen we alles gewoon stap voor stap gaan aanpakken. Komt vast goed :)

2 opmerkingen:

  1. Als blije eigenaresse van een houtkachel zou ik zeggen: het is het gedoe wel waard!!!! De gezelligheid van zo'n houtvuurtje is onbetaalbaar. Voor ons was het het geld echt helemaal waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan de moeite waard zijn. Zou alleen niet verbouwen tijdens kraamtijd...succes!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...