maandag 21 oktober 2013

energie voor 2.... en soms voor 0

'Wat ben jij nog energiek' reageerde Thuis Sparen vanderweek op een van mijn blogs. En dat klopt ook wel! Ik sta er zelf ook wel eens van te kijken hoeveel energie ik op sommige dagen heb. Zo heb ik afgelopen zaterdag nog een wandeling gemaakt van zo'n 5 kilometer, terwijl we 's middags ook al een aardig eind hadden gewandeld! Als ik dan hoor van andere zwangere dames die na 5 minuten al uitgeput zijn, dan heb ik het wel getroffen!

Daar tegenover staan dagen zoals vandaag. Dagen waarop ik het al heel wat vind dat ik mijn schoenen zelf heb aangekregen en naar de supermarkt ben gelopen voor een zak krieltjes. Dagen waarop ik urenlang op de laptop zit, berichten te versturen naar andere ongeduldige zwangere dames op een forum. Die dagen heb ik er dus ook tussen zitten.... Alleen tsja, da's dan weer minder boeiend om over te schrijven, denk ik dan bij mezelf....

Dus ja... nu deze blog nog even voorzien van echt boeiende informatie... ;) Maar helaas heb ik die niet echt op het moment. Alles gaat zijn gangetje, het is erg rustig (op de momenten na dat mijn hormonen opeens de pan uitrijzen en Pregzilla even een flinke grom laat horen!!). We kijken elke avond Netflix, hebben inmiddels al bijna 3 seizoenen van Dexter gekeken, erg leuke serie. Soms gaan we even naar de supermarkt, maar wel veel minder vaak dan anders en we zijn sneller klaar, dus echt heerlijk.... En ik ga elke avond naar bed met de hoop dat ons mannetje zich zal gaan melden en dat het onze laatste avond met zijn tweetjes zal zijn.... maar helaas, geduld is een schone zaak ;)

4 opmerkingen:

 1. Ja, wachten duurt lang. Morgen ben ik uitgeteld. Bij meid mocht ik er nog eens elf dagen bijtellen, daar ga ik nu ook maar vanuit. Kan het nog meevallen. Succes met delaatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend die laatste dagen voor een bevalling! Fijn dat je je meestal nog zo fit voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe lang moet je nog?
  Ik moest 12 dagen extra wachten op dochterlief... Hopelijk komt jullie mannetje wat eerder!
  Heel veel succes iig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben uitgerekend op 4 november, dus nog 1 week en 5 dagen.... Maar kan dus ook 3 weken en 5 dagen worden als we 'pech' hebben...

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...