woensdag 16 oktober 2013

Gefopt!

Ik ben niet makkelijk te foppen en te verrassen, maar vandaag is het mijn moeder en mijn zusje toch gelukt! Ze hadden me wijsgemaakt dat we een pannenkoek zouden gaan eten, maar toen ik bij mijn zusje aankwam bleek dat ze een mini babyshower hadden georganiseerd voor met zijn drietjes, met baby-cadeautjes en een high tea!

Daarna gingen we ook nog eens een belly paint doen! Ontzettend gaaf! Dus ik ben weer enorm verwend :) En het resultaat mocht er ook zijn:


10 opmerkingen:

 1. Je buik ziet er mooi uit hoor.
  En super leuk van je moeder en zus.
  Dit zijn altijd leuke herinneringen.
  Geniet nog van de laatste loodjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi je buik en leuk dat je zo verwend bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Echt fijn om zo verrast te worden in die laatste weken! Mooie buik, mooie paint!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat lief van ze. Mooie belly paint !
  Hoever ben je nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een heerlijke verwendag. Mooi hoor je buik. Heb je wellicht een kruidvatkaart, als je hem ook voor de baby hebt geactiveerd kun je vandaag luiers inslaan voor de helft van de normale prijs.Helaas is die van mij er net uit.(pak of 5 in deze maat had ik genoeg aan.)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke verrassing! En wat is het mooi geworden. Als ik zoiets had gedaan, had ik denk ik ook vlinders gekozen. Ik heb de hele zwangerschap iets met vlinders gehad, geen idee waarom, zelfs toen ik naar de O.K. ging zat mijn man in de wachtruimte met allemaal vlinders. Als het een meisje was geweest, was haar 2e naam ook vlinder geweest, maar het werd een jongen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...