zondag 13 april 2014

Een nachtje in het ziekenhuis

Sander moet vannacht helaas een nachtje in het ziekenhuis doorbrengen.

Sinds afgelopen donderdag klaagde hij over pijn bij het ademhalen en pijn in zijn schouders. Ik zei al direct dat hij dan de dokter moest bezoeken, maar hij wilde het eerst even aankijken. Nu vandaag vond ik het echt te gek worden en heb hem gedwongen om een weekend-arts te bezoeken.

De weekend-arts vond het ook zorgelijk en heeft ons doorgestuurd naar de spoedeisende hulp. Bij de spoedeisende hulp van ons ziekenhuis kun je maar beter niet met echte spoed aankomen, want dan ben je dood, denk ik! Jeetje, wat hebben we daar lang moeten wachten!! Rond kwart over 8 werd ons door een zuster al verteld dat Sander een nachtje moest blijven, maar pas om kwart voor 10 kwam de dokter uitleggen wat er aan de hand was…. We hebben dus anderhalf uur echt behoorlijk in de spanning gezeten!!

Uiteindelijk bleek dat uit een bloedonderzoek is gebleken dat bepaalde waardes te hoog zijn. Dit kan duiden op een long-embolie of op een ontsteking (van het middenrif). Morgen krijgt Sander een CT-scan met contrastvloeistof en weten we hopelijk meer.

Vannacht voel ik me dus heel alleen, ondanks dat Tobias er gelukkig wel is. Hopelijk mag Sander morgen naar huis, al zal het met een long-embolie wel even duren…. We duimen dus maar voor een ontsteking dan….

11 opmerkingen:

 1. Brr, naar zeg! Ik wens 'm in ieder geval heel vele beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte en beterschap !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,

  Niet in orde zijn is natuurlijk heel naar. Je lief vervolgens in het ziekenhuis ook, maar als je lief gewoon naar de huisarts was gegaan voor het weekend dan hadden jullie niet in het weekend lang zitten te wachten op een EHBO/SEH. Waarschijnlijk was de arts met spoedeisende zaken bezig en probeerde deze te voorkomen dat er iemand dood ging en was Sander, hoe anders dan je eigen gevoel, niet spoed eisend genoeg op dat moment. Eigenlijk heeft niemand zin om te wachten en zeker niet onder bepaalde omstandigheden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, zo zat het niet helemaal…. Zelfs het personeel gaf aan dat ze graag wilden dat wij een klacht indienden, omdat ze helemaal klaar waren met de arts die alles superlangzaam deed. Het was verder ook helemaal niet druk, dus daar lag het ook niet aan.

   Verwijderen
  2. amai anoniem gij kunt wa zagen zene amai amai er zijn mensen die ni voor het minste naar de huisarts lopen en soms kan het op een korte tijd toch veel erger worden groetjes leen een niet verzuurde lezer van een leuke blog

   Verwijderen
 4. Wat naar zeg, heel veel sterkte en hopelijk is er niets ernstigs aan de hand.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte beterschap en hopelijk valt het dadelijk mee. En jij sterkte met alleen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop voor jullie dat het meevalt, sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...