maandag 13 oktober 2014

De toekomst van Positief Besparen - deel 2

Ongeveer een maandje geleden schreef ik erover dat ik zat te denken om te stoppen met mijn andere website Positief Besparen. Ik had naar aanleiding van die blog voor mezelf besloten dat ik ermee zou stoppen en was alleen nog aan het bedenken hoe ik dat dan zou doen. Gister kwam ik opeens op een goed idee: ik ga de teksten gewoon allemaal kopiëren en op een gratis Blogger zetten!

Dus gisteravond had ik nieuwe blog aangemaakt en schreef een verhuisberichtje voor op Positief Besparen. Maar zodra ik op verzenden drukte had ik er echt zó'n spijt van!!

Gelukkig mogen we altijd weer onszelf bedenken en dat heb ik dus gedaan: ik ga wél verder met Positief Besparen! Sterker nog: ik ga er veel meer aandacht aan besteden dan ik het afgelopen half jaar heb gedaan. (Dat is niet zo lastig aangezien ik sinds januari niks meer heb geschreven).

Gister schreef ik dus direct over besparen op de boodschappen... Het is de bedoeling om op dinsdag een nieuw bericht te schrijven.


5 opmerkingen:

 1. Dan ga ik direct eens lezen. Succes dan weer ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes, ik ga eens ff lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ;) iets wat goed is vergaat niet, en is net als vrienden ook al zie je elkaar tijden niet, als je elkaar weer ziet dan is het toch weer goed.

  Veel plezier er weer mee enne ik kijk er naar uit, en ga meteen even lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heb ik inderdaad ook weleens. Heb je bloglovin al uitgevonden?
  Heb ik ook een vraag aan jou.. Via wie of hoe krijg jij de ads van Bol.com?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eeerlijk? Ik heb echt geen flauw idee wat ik aan het doen ben met dat Bloglovin :P Ik gebruik het nu als een soort feed-reader, maar ik heb het idee dat er veel meer mee kan dat ik nog niet begrijp ;)

   En qua ads van bol.com: bedoel je hier aan de zijkant of op Positief Besparen??

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...