zondag 5 oktober 2014

Family Fun Day 40: art of the brick

Sander wilde al een hele poos naar de tentoonstelling the art of the brick, van een man die kunst maakt en namaakt met Lego. Tot nu toe was het er niet van gekomen, maar gister waren we allebei lekker uitgeslapen en in een goed humeur en met goede zin om een lange reis te maken, dus besloten we dat het een perfecte dag was voor een uitstapje dat wat verder van huis was.

Daar aangekomen begon het direct al goed met een Delfts blauw stelletje dat gemaakt was van Lego:Een aantal andere foto's voor een beetje sfeer-impressie:
Door de felle lichten was het lastig om er goede foto's van te maken met mijn mobiel, maar het was allemaal erg knap gemaakt.

Kosten: €38 aan entree. Ik vond het aardig aan de prijs, maar Sander wilde er al zó lang heen dat we nu toch maar zijn gegaan. Achteraf kwam ik erachter dat we natuurlijk wel ergens kaartjes met korting hadden kunnen kopen, maar het kwam zó spontaan op dat we daar eigenlijk geen tijd meer voor hadden. De rest van de maand wat zuiniger aan doen met uitstapjes en zoveel mogelijk gratis Family Fun Days verzinnen...

4 opmerkingen:

 1. Die bovenste is mooi en voor jullie toepasselijk. Dat was behoorlijk aan de prijs, jammer dat de maand net is begonnen :-( De komende weekenden maar lekkere boswandelingen maken en daarna thuis warme choco met slagroom :-)
  Maar ja, jullie (Sander) wilde dit heel erg graag en dan mag het ook wel toch? En vond hij het de moeite en geld ook waard, want dan maakt het natuurlijk helemaal niet uit.
  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Sander heeft er echt enorm van genoten, en zelf vond ik het trouwens ook erg leuk om eens te zien, maar als het voor 10 euro had gekund had ik het ook een redelijke prijs gevonden ;)

   Komende weken denk ik inderdaad een keertje een boswandeling of een keer naar de kinderboerderij... En een flinke fietstocht naar de Intratuin, waar binnenkort de kerst-afdeling weer opent :)

   Verwijderen
 2. Vaak kun je ook vlak voor vertrek nog korting krijgen. Vaak door online kaarten te kopen waarbij je korting krijgt of door een kortingscode te zoeken. Wij kijken altijd even ook als het opeens op komt. Het bedrag dat we besparen geven we gewoon weer uit aan een ijsje of koffie.
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk uitje. Ik heb er ook wel eens aangedacht om hier naar toe te gaan. Ik dacht eigenlijk dat het al afgelopen was. We zijn hier behoorlijk lego-fan. Maar ja, de kosten he, Best prijzig.
  Hoe lang zijn jullie daar geweest, ik bedoel, loop je er in een half uurtje doorheen of is het echt een hele (mid)dag tijdverdrijf?

  Maar de herfstvakantie komt er ook weer aan. Dat betekend Lego Word in Utrecht. Daar zijn we vorig jaar geweest. Dat is de jongens zo goed bevallen dat ze eigenlijk er op rekenen dat we weer gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...