vrijdag 24 oktober 2014

Family Fun Day 44: pappadag & soepdag

Sander had vandaag lekker een pappa-dag ;) Hij is vanmiddag op pad geweest samen met Tobias, terwijl ik even heb genoten van een momentje voor mezelf. (Lees: even opruimen zonder onderbroken te worden en daarna lekker op de bank genieten van een opgeruimde huiskamer en even ongelimiteerd blogjes lezen).

Ondertussen is Sander met Tobias naar de bibliotheek geweest. Hij heeft daar een paar boekjes voorgelezen en er was ook een boekenverkoop van lichtbeschadigde boeken. Hier heeft hij een heel leuk prentenboek gekocht voor Tobias. Namelijk Sinterklaas van Charlotte Dematons. Ik vind het echt een geweldig boek, met allemaal heel mooie platen erin. Er staat geen tekst bij, maar je kan er zó allerlei verhalen bij bedenken. De platen zijn zó gedetailleerd, ik denk dat je dit boek wel 20 keer kan "voorlezen" en elke keer weer je oog kan laten vallen op andere details.

Ondertussen stond thuis de soep al een poos te pruttelen. Hetzelfde recept als vorige week, alleen hebben we het nu niet aan laten branden! Het was echt heerlijk!! :)

Kosten: ongeveer €4 voor het openbaar vervoer. Het boek tel ik niet mee, want dat is niet specifiek voor vandaag...

3 opmerkingen:

 1. Leuk dat Sander en Tobias samen een dagje hadden.
  Dat boek ziet er echt leuk uit, daar kan je iddd veel bij bedenken.

  Haha, fijn dat de soep nu niet aangebrand was en het lekker smaakte :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pappa kind dagen zijn soms erg fijn :-)
  En ik heb zelf een zwak voor mooie of bijzondere kinderboeken. We hebben er dan ook best veel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onze collectie wordt ook steeds groter ;) Wij hebben allebei een zwak voor mooie kinderboeken, dus we kunnen elkaar ook niet afremmen ;)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...