maandag 6 oktober 2014

Weekmenu en weinig inspiratie

Omdat Tobias vanochtend weer tot half 8 heeft geslapen heb ik even in alle rust een weekmenu en boodschappenlijstje kunnen maken. Heerlijk!

Ik merkte wel dat ik het deze week lastig vond. Ik probeer altijd een weekmenu te maken aan de hand van mijn lijstje in Trello waar ik al eerder over blogde, maar aan het eind van de maand blijven eigenlijk altijd mijn minst favoriete recepten over ;) Van die gerechten waar je heel veel groentes voor moet snijden ofzo. Dingen waar ik de rest van de maand geen zin in had om het te maken en nu dus ook nog niet. Maargoed, het moet er toch eens van komen ;)Maandag: wedges met maïs en komkommer + een vegaburger
Tobias: wedges met wat gepureerde maïs, komkommer en een stukje vegaburger

Dinsdag: patat met een vegetarische loempia
Tobias: baby-risotto

Woensdag: lasagne
Tobias: pasta met groentes en tomatensaus zonder de bechamelsaus

Donderdag: wraps met sla, tomaat, bonen enz.
Tobias: eet vrolijk mee

Vrijdag: risotto
Tobias: eet vrolijk mee


Zaterdag: Brocolli-soep met stokbrood en kruidenboter
Tobias: eet lekker mee (behalve van de kruidenboter uiteraard)


Zondag: restjesdag

3 opmerkingen:

 1. Heeft Tobias allergieën dat hij niet met alles mee eet? (Sorry als je het als eens hebt verteld, waarschijnlijk overheen gelezen) D heeft vanaf dag een met de pot meegegeten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry, het bericht blokkeerde en ik kon niet verder typen. D at vanaf dag een mee en ik paste het koken op hem aan, dus zonder zout ed. Nu ben ik daar zelf helemaal aan gewend en eet ook bijna geen zout meer, merk het pas als anderen hier eten en om de zout vragen, hihi. Patat bakte ik in de actifry, eigenlijk is het gewoon aardappel dus vond het zelf niet zo'n probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tobias heeft koemelk-allergie en soya-allergie, dus als we iets met melk of ketjap erdoorheen eten dan eet hij inderdaad niet met de pot mee :)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...