maandag 6 oktober 2014

Wij gaan naar Warhorse!!

Mintgroen, mintgroen, mintgroen.... ;) Ik ga mezelf weer eens tegenspreken. Schreef ik zaterdag nog dat we nu echt even zuinig aan moesten doen met de uitstapjes, ga ik jullie nu vertellen dat we kaartjes hebben gekocht voor de theatervoorstelling Warhorse. Oeps!

Hoe komt dat? Nou, Sander en ik wilden al vanaf het moment dat we hoorden dat deze voorstelling naar Nederland kwam heel graag erheen. Maar we vonden de kaartjes veel te duur! Maar nou kreeg ik vandaag dus een last minute mail van de Rotterdampas dat we voor de helft van de originele prijs erheen konden. Dus eigenlijk met zijn tweetjes voor de prijs van één kaartje!

Dat konden we in dit geval echt niet laten schieten. Dus ik betaal een gedeelte van mijn eigen zakgeld en de rest zien we wel waar we het van betalen...


Ik heb er echt enorm veel zin in en Sander natuurlijk ook!! :)

10 opmerkingen:

 1. Zolang het kan gewoon genieten! Ik heb in januari kaartjes gekocht voor K3 voor 1 maart 2015. Ik weet dat ik mijn dochter er onwijs veel plezier mee doe. We gaan 1x goed (droomstoelen) en we maken er een feestje van. Gelukkig kan ik mijn niet meer herinneren wat ik er voor betaald heb (gekocht via een domme doorverkoopsite bleek achteraf).

  Ze weet het zelf niet dus wordt echt een verassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Warhorse ken ik niet maar ik wens jullie alvast veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wij gaan ook!! er waren maar weinig theatervoorstellingen waar we graag naartoe wilden.. vorig jaar waren er een paar leuke (lees iets als 2/3.. we doen nauwelijks dingen samen dus 1 a 2 x per jaar sauna en dus 2 a 3 x per jaar theater zijn onze enige uitjes samen.. ) en dus gunden we onszelf warhorse via rentepunten van de ing. nog duur, maar een stuk voordeliger dan gewone kaartjes (dat hadden we dan ook niet gedaan). eigenlij naar aanleiding van rtl late night waar ze er erg lyrisch over waren. ben benieuwd, wij gaan vrijdag :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, ik zal tot die tijd niks verklappen in elk geval ;)

   Verwijderen
 4. Het is toch hartstikke leuk ook om samen iets te doen dus zonder Tobias. Zal natuurlijk best even slikken zijn om hem achter te laten bij de oppas. Maar af en toe samen met je man/ vriend iets te doen is volgens mij ook goed voor de relatie. Wens jullie in ieder geval een hele fijne avond toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks :)

   Opzich valt het gelukkig mee met de oppas, mijn ouders komen oppassen en die vertrouw ik volledig. Bovendien slaapt Tobias meestal geweldig door van 7 tot 6, dus hij zal waarschijnlijk niet eens echt merken dat we weg zijn :)

   Verwijderen
 5. Dat lijkt me een bijzonder uitje! Veel plezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt me op een idee gebracht. Ik wist niet wat ik voor Kerstmis moest vragen. Normaal vraag ik een paar schoenen of een winterjas of zo iets, maar die heb ik nu ruim voldoende. En dit lijkt me echt super om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...