woensdag 12 november 2014

Een vliegtuig in de keuken....

Jaja, er staat een vliegtuig in onze keuken ;) Althans, zo klinkt het! We hebben namelijk net een airfryer gekocht en die moet natuurlijk direct even uitgeprobeerd worden. Maar jeetje, wat maakt dat ding een herrie zeg! Maargoed, ergens hadden we dat ook wel kunnen verwachten van een apparaat dat op hete lucht werkt; dat hoor je nu eenmaal!



Inmiddels is het vliegtuig gelukkig geland en aan bord bevonden zich een aantal lekkere, krokante snackies. Omnomnom. Ik ben nu al blij met onze nieuwe friteuse! ;) En ben benieuwd hoeveel geld we gaan besparen ten opzichte van onze bezoekjes aan de snackbar... En natuurlijk hoe lang het duurt voor hij zich zorgen gaat maken omdat we nooit meer langskomen ;)

We gaan trouwens de baktijden bijhouden op een andere site, omdat we zelf ertegenaan liepen dat het niet altijd in de handleiding staat. Mocht iemand aanvullingen hebben dan hoor ik dat graag :)

12 opmerkingen:

  1. Ik heb daarnet bij de Lidl aan je moeten denken. Volgende week zijn alle foute truien in de aanbieding voor 10 euro pp. haha Een mooi rendier en allerlei patronen. Ik denk, ja dat is voor Daantje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip, we gaan zeker kijken :D

      Verwijderen
    2. haha ja ik zag ze ook voorbij komen.. ;)

      geniet van je airfryer! zelf maken is veel voordeliger idd dan de snackbar! ik kan je ook aanraden om zelf verse friet te maken van vastkokende aardappels of zelfs van patataardappelen van een groenteboer oid :D

      Verwijderen
    3. Bij ons op de markt verkopen ze vrij goedkoop patat-aardappels. Dus ik ga dat zeker eens proberen! Scheelt nog meer in de kosten :)

      Verwijderen
    4. Ik ben net terug van de Zeeman en daar lagen babybodietjes en kousjes met het thema 'kerstdag'. Ik moest direct aan Tobias denken.....liesbet

      Verwijderen
  2. Wij hebben er ook zo een, in het wit. Hij maakt inderdaad veel herrie, maar lekkere snacks zonder vet. En wij hebben een dichte keuken, dus niet zoveel last van het lawaai! Veel plezier met de airfryer.
    En de Noorse- en rendiertruien in de Lidl folder zijn leuk "fout".

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker! Ben benieuwd hoe de snacks smaken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn dat het goed bevalt, qua smaak dan! Doe je er ook wat speciaals in, of gewoon een 'normale' zak friet? Of speciaal ovenfrites ofzo? Kun je er ook alles in doen, dus ook b.v. kroketten? Ik had een Actifry, maar daar kon dat niet in. Uiteindelijk ben ik weer overgegaan op een gewone frituurpan, maar dat blijft een beetje een troepje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij hebben gisteravond alleen wat snacks geprobeerd, van die partymix van de mora met bitterballen, kipstukjes, frikandelletjes en bamihapjes. Die waren allemaal goed gelukt en ik vond het lekkerder dan uit de frituur of uit de oven.

      Qua patat heb ik hem dus nog niet geprobeerd, maar ik zal je op de hoogte houden :)

      Verwijderen
  5. Ik ben benieuwd naar de patat.
    Zit er ook al even over na te denken om zo'n ding aan te schaffen.
    Ik twijfelde aan de krokantheid van de snacks.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De bitterballen waren wel iets minder krokant dan in de friteuse, maar de kipnuggets en de bamiballen waren juist krokanter dan in de friteuse. En doordat ze minder vet zijn komt de smaak veel beter tot zijn recht, vond ik. :)

      Zodra ik er patat in heb gedaan zal ik het laten weten ;)

      Verwijderen
  6. 13 november zijn de foute truien in de aanbieding ;) http://www.lidl.nl/nl/Offerdate.htm?id=367&ar=

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)