zondag 23 november 2014

Family *not so* fun day 47: kerstmarkt en long"problemen"

Vandaag zijn we met zijn drietjes naar de Finse kerstmarkt geweest die in Rotterdam werd georganiseerd door de Finse kerk. Helaas had ik me er iets teveel van voorgesteld qua grootte, dus we waren er al snel weer weg. Misschien maar beter voor onze portemonnee ;)En helaas gaf Sander dus net aan dat hij weer een steek in zijn borst had, zoals hij in april ook had. (In april had Sander steken op zijn borst, hij heeft toen 3 dagen in het ziekenhuis opgenomen gelegen, om allerlei onderzoeken te ondergaan. Er is daar toen nooit wat uitgekomen, de pijn was opeens weg na een prednison-kuur. We hebben nooit duidelijkheid gekregen wat de oorzaak van de pijn was, uit geen enkel onderzoek kwam iets naar voren.)

Bij mij blijft altijd de angst bestaan dat het terugkomt, want iets dat zomaar opeens weg is, kan ook zomaar opeens weer de kop opsteken. Zeker omdat Sander de laatste dagen ook weer veel aangeeft dat hij ongelofelijk moe is, wat hij ook deed vlak voor hij last van zijn longen kreeg. Ik hoop maar dat het gewoon een eenmalige steek was en dat het gewoon toeval is allemaal. De tijd zal het leren...

12 opmerkingen:

 1. Sterkte en hopen dat het gewoon teveel van het lopen was

  Ruby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow, vervelend zeg! Dat is inderdaad eng als je niet weet waardoor het toen kwam en hij nu dan weer die steken heeft.
  Sterkte ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je!! Het lijkt erop dat het eenmalig was, maar het is gewoon een heel eng idee dat het weer terug zou kunnen komen.

   Verwijderen
 3. Bah, die onzekerheid dat je niet weet of het iets eenmaligs is of weer terug gaan komen..moeilijk! Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. stuur m alsjeblieft maandag/komende week naar de huisarts. moe icm steken is niet goed. kan heel erg veel zijn, maar er beter op tijd bij zijn. en zelfs als t niets is, dan weet je dat iig.. maar vooral t moe zijn erbij is niet goed..helaas ervaring van dichtbij met mn schoonouders. en man in april een hele maand thuis, zelfde klachten als zn vader die en hartinfarct heeft gehad, maar was gelukkig hyperventilatie door overwerkt bij mijn man. maar mn schoonvader hartinfarct, daarna nog een x gedotterd zonder hartinfarct (om het te voorkomen ) aan een ander vat. schoonmoeder ook al gedotterd, gelukkig op tijd. en schoonvader ondertussen copd en weer hart/longklachten en dus weer opnieuw de molen in :(
  ik zal niet beweren dat sander iets engs heeft. maar wacht alsjeblieft niet tot het wel spoed of acuut wordt...
  en wordt ook alsjeblieft niet bang van mn tekst ;) maar doe er juist iets mee...

  sowieso sterkte, wat jullie ook besluiten. ik snap je angst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief dat je zo meedenkt.... Sander gaat inderdaad naar de dokter, maar al die dingen die je opnoemt zijn allemaal al onderzocht. Sander was verder zo gezond als een vis in april, en dingen als dichtgeslibde aders enzo dat krijg je meestal niet in een half jaartje tijd... Zelf denkt hij dat die steek kwam door de vermoeidheid, maarja. Het blijft een eng idee dat het terug zou kunnen komen, maar gelukkig is het tot nu toe bij 1 steek gebleven.

   Verwijderen
  2. Wel als je stolingsfactor niet goedis. Is dat al ggecontroleerd? Inr in combinatie met een ctscan van de longen?

   Verwijderen
 5. Als hij 'door de molen' geweest is en er is niets gevonden, dan klinkt dit naar hyperventilatie/oververmoeidheid/stress. Kun je hele nare en hevige verschijnselen van krijgen, maar ongevaarlijk. Wel goed leren relaxen natuurlijk! En verder nooit afgaan op amateurs ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, er zat wel wat, want het was pas weg na 2 weken prednison. Maar het zou best goed kunnen dat het nu wel vermoeidheid / hyperventilatie is.... Daarom gaan we nu ook lekker naar bedje :D

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...