donderdag 20 november 2014

Intratuin kerstfair

Gisteravond ben ik met mijn zusje en mijn moeder naar de Intratuin Kerstfair geweest. Op die avond zijn er dan extra kraampjes en kun je ook verschillende hapjes proeven. De entree is op die avond €5, maar je krijgt dan wel 3 kortingsstickers voor 30%, 20% en 10%, en aan het einde krijg je een goodiebag met een kortingsbon voor €5 korting bij een volgend bezoek, dus opzich verdien je die €5 wel terug (soort van!).Opzich was het wel gezellig, maar ik vond het wel erg druk en lawaaierig. En ik heb ook niet veel echt kerstigs gekocht. Maar wel een mooi canvas voor in de woonkamer. Waren we al een poos naar op zoek en nu liep ik er gewoon tegenaan :) Dus met 30% korting was dat wel mooi.Daarnaast heb ik ook een draaimolen besteld voor in mijn kerstdorpje. Helaas was die uitverkocht, maar als het goed is kan ik hem vanaf vrijdag ophalen.


Als laatste kocht ik nog een "starterskit" voor mijn kerstdorp, met daarin een klein bergje, poedersneeuw en speciale lijm om dingetjes mee vast te zetten. Best goedkoop vergeleken met als ik het allemaal los had moeten kopen en ik kon nog wel een extra berg gebruiken ook ;) 6 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar je kerstdorpje! Komt er nog een foto?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor! We zijn nu nog een beetje aan het puzzelen en schuiven, maar zodra hij klaar is dan zet ik zeker een foto op de blog :)

   Verwijderen
 2. Laatste ook bij een tuincentrum geweest. Het leek daar de Efteling wel, alle sprookjes waren daar afgebeeld. Enig natuurlijk, kan me voorstellen dat het de kooplust opkrikt. Helaas waren de zaken die ik zocht niet te vinden/voorradig. Ja je verwacht toch wel wat zaden en compostvaten in een tuincentrum? Nou ja ik dan. Gelukkig hebben de kids zich enorm vermaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O ja, wat ik wilde zeggen, Ook ik ben benieuwd naar je kerstdorp!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie canvas! En wat een prachtige draaimolen! Wij bouwen ook elk jaar een kerstdorp op. Dit jaar weet ik niet of het gaat gebeuren. De kerstkriebels zijn er niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk ik hoop z.s.m. te gaan, altijd mooie kerstshow van Intratuin. Ik ging laatst ook naar een geweldig mooie en leuke kerstshow in een lokaal tuincentrum.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...