zondag 30 november 2014

Rugpijn, stress, chocola....

Sinterklaas vieren met mijn schoonfamilie is niet mijn favoriete festiviteit van het jaar. Even vooropgesteld: ik ben dol op mijn schoonfamilie. Ik vind het super als ze langskomen om even lekker bij te kletsen, een bakkie  te doen enzovoort, maar Sinterklaas vieren vind ik gewoon niet leuk. We zien elkaar door de afstand zó weinig, en dan zien we elkaar eens, maar dan moeten we de hele middag naar gedichten luisteren en is er eigenlijk helemaal geen tijd om met elkaar te praten.... Dat vind ik jammer.

En vanmorgen schoot het ook nog eens in mijn rug. Ik wilde Tobias uit de box tillen en opeens schoot het er dus in. Augh!! Meestal is het gelukkig met een paar dagen wel over, maar vervelend is het wel! Zeker omdat ik vandaag nog even wat dingetjes wil opruimen voordat de visite komt, maar het gaat nu allemaal heel erg moeizaam. Sander gaat nu voor me stofzuigen, maar eigenlijk wil ik het liever zelf doen, want hij moet morgen ook weer druk werken. En daar word ik dan weer een beetje gestresst van.

Kortom: ik ben een beetje cranky ;) Gelukkig heb ik gisteren een heerlijke chocoladeletter gekregen van mijn zusje, zo eentje van de Jamin, waar je van proeft dat het échte chocolade is.... Dus ik ga nu maar even mijn to do lijstje loslaten en daar even van genieten <3

6 opmerkingen:

 1. Soms heb je van die dagen... Neem je zen-moment maar lekker met een stuk chocola! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Balen zeg, hopelijk is de rugpijn snel weer over want dat is echt vervelend.
  Geniet van je chocola...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet maar van je troost en hopelijk voel je je straks beter. Lekker kruikje in je rug?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms gaat alles mis. Lekker dan Sander je helpt, zou me er niet te druk over maken. Geniet van je chocola, dat helpt bijna tegen alles, alleen helaas niet tegen rugpijn.;-). Sterkte daarmee, hoop dat je jezelf snel beter voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rugpijn en kleine kinderen gaan zo ontzettend niet goed samen.... Succes de komende dagen, hopelijk ben je snel weer helemaal flex ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, inderdaad!! Komende dagen extra goed opletten dat ik vanuit mijn knieën til!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...