maandag 17 november 2014

Weekmenu

Afgelopen week is het net iets anders gelopen met het weekmenu dan we van tevoren hadden gepland. Alles liep een beetje chaotisch en daardoor hebben we veel te vaak ongezond gegeten. Deze week proberen we alles weer op de rails te krijgen.

Zaterdag: patatjes met een hamburger, sla en tomaat

Zondag: pompoen ovenschotel

Maandag: pasta-salade

Dinsdag: nasi met sajoerboontjes

Woensdag: risotto met spinazie

Donderdag: wraps met bonen en diverse groentes


Verder zijn de luiers bij de Kruidvat in de aanbieding, maar ik kreeg ook een email dat ze op woensdag een VIP-avond voor kortingskaarthouders hebben, waar je 20% korting krijgt op 3 producten. Je krijgt ook 20% extra korting op producten die in de aanbieding zijn. Dus ik koop nu alvast één groot pak luiers en dan op woensdag koop ik er 3 uit de aanbieding met nog eens 20% korting. Wel jammer dat ik net niet genoeg luiers in huis heb om het tot woensdag uit te zingen, maar het zij zo.

10 opmerkingen:

  1. Wat een fijne timing van het KV! Dat scheelt toch weer mooi :) En het weekmenu ziet er weer erg lekker uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kun je niet een paar luiers lenen van een vriendin, kennis, familielid en eens je luiers gekocht hebt, het aantal geleende luiers teruggeven ?liesbet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar heb ik inderdaad ook aan gedacht, maar iedereen die ik ken gebruikt helaas Pampers. :(

      Verwijderen
  3. Je moet wel snel zijn die avond. Ik kwam de vorige keer een kwartier na de start en echt alle luiers waren uitverkocht. Balen als je er speciaal voor rijdt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat had ik inderdaad ook bedacht! Ik was van plan om er kwart voor 5 te zijn, alvast de luiers te pakken, kwartiertje in de winkel rondlummelen en dan kopen :)

      Verwijderen
  4. ik zou nu 3 pakken kopen van de aanbieding en woensdag weer... 3 kleine is voordeliger dan 1 grote.. 3 kleine is 15 euro, 1 grote 12 ofzo ?
    ik bestel ze tegenwoordig online. zo ideaal!
    (maar ja ik heb overdag geen auto en geen tijd, savonds de kids naar bed, op koopavond geen zin, enz enz. erg blij dat ik kan bestellen tegenwoordig :D)

    verder lekker weekmenu! mag ik je recept voor risotto met spinazie ??

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja hoor ;) Maar echt boeiend is ie niet: ik maak dan gewoon risotto met groentenbouillion en doe er dan op het laatste diepvriesspinazie, kaas en tomatenpuree doorheen. En in een gekke bui wel eens wat geroosterde pijnboompitten :)

      Verwijderen
    2. jammie ;) ! bedankt!
      nog nooit risotte gemaakt ;) weet niet wat ik er door kan doen nl. en zelf lust ik geen vis of kip en ook nauwelijks fvlees, terwijl man een echte vleeseter is en juist niet van groente houdt.. lastig om nieuwe dingen te verzinnen helaas

      Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)