donderdag 4 december 2014

Geld terug actie Kwekkeboom

Drie weken geleden las ik in de Allerhande dat de Kwekkeboom een geld terug actie had voor hun ovenhapjes. Dat kwam goed uit, want ik had toen net een weekje geleden de Airfryer gekocht, dus die hapjes kwamen dan goed van pas.... Maar ik wist toen nog niet dat het zo'n zoektocht zou gaan worden!!

Eerst ging ik zelf zoeken. Ik keek bij de Albert Heijn, C1000 en Jumbo.... Maar nergens te vinden!
Toen vertelde ik het aan mijn moeder, die vervolgens ook overal haar ogen openhield. Ze keek bij de Dirk, een grotere Jumbo en de Plus.... Maar nergens te vinden!
Vervolgens ging zelfs mijn vader meezoeken! En hij vond ze! Bij de Albert Heijn XL. En hij nam ze direct voor me mee!Vanavond hebben we dus de ovenhapjes geprobeerd. We hadden de variant met kaashapjes, kiphapjes en kipsaté hapjes. En wat een anti-climax na al dat zoeken!! We vonden ze niet eens echt lekker! Maar uiteraard hebben we ze wel opgegeten, want weggooien is ook weer zonde!!

Maargoed, aangezien smaken verschillen zal ik toch nog even een linkje neerzetten waar je het geld kan terugvragen... Als je ze kan vinden ;)

11 opmerkingen:

 1. Jammer dat ze tegenvielen. Juist omdat iedereen er lang na zocht. Gelukkig kan je je geld terugvragen, dat is dan een schrale troost ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ook vorige week gegeten en was ook geen succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tegen over mijn werk zit een AH XL en toevallig had ik gisteren de hapje in mijn handen, Twijfelde om ze te kopen. Gelukkig dat ik het niet gedaan heb als ik het hier zo lees.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een aantal weken geleden stond deze aktie al bij "Meer met Minder" op haar blog en ben ik bij Jumbo gaan kijken en medewerkster haalde ze uit magazijn. Ik had de bitterballen en ik heb ze zoals op de verpakking staat in de oven gedaan, we vonden ze eigenlijk erg lekker net echt uit de frituur. Zal ze vast wel vaker kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig dat de bitterballen wel bevielen :)

   Verwijderen
 5. Wij hebben ook meegedaan aan deze geld terug actie. De bitterballen vielen goed in de smaak. Hier waren ze wel in veel winkels te vinden, ook in kleineren filialen van AH. Wat me wel opviel is dat ze echt heel prijzig zijn, 3 euro nog wat en er zit niet veel in een verpakking. Dus de smaak beviel goed, prijs / hoeveelheid viel erg tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de bitterballen kwam ik inderdaad wel tegen bij een kleinere Albert Heijn, maar wij wilden graag de gemengde hapjes proberen, omdat daar ook kaashapjes bij zaten en aangezien Sander vegetarisch eet leek dat me wel leuk :)

   Wel fijn dat de bitterballen beter bevielen....

   Verwijderen
 6. Hmm. wat jammer dat het tegenviel. Ik heb ze ook liggen en wilde ze morgenavond met visite opeten. Nou, aangezien het ook die gemengde zijn, haal ik toch maar even wat anders :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zocht ze ook al! Maar als ze alleen bij de AH XL zijn, dan denk ik niet dat ik ze nog kan scoren. Overigens heb ik de bitterballen op de Margriet-fair op en die vond ik prima te eten! Lekker knapperig en ze leken ook 'echt'.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier stonden vanavond de oven-kroketten op het menu. We vonden ze erg lekker, maar ik ga ze voor €3,89 denk ik niet zelf nog een keer kopen...

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...