dinsdag 2 december 2014

Sint, Piet, paard, poang....

Gistermiddag kwam mijn zusje langs en ze had een cadeautje bij zich voor Tobias. Het bleek een Sinterklaas-setje van Little People te zijn, met daarin een Sinterklaas, een Pietje en natuurlijk het paard. Handig, want nu kan ik met Tobias oefenen op de woordjes Sinterklaas en Zwarte Piet. Ze komen namelijk langs op vrijdag; mijn zwager kent Sinterklaas persoonlijk en heeft gevraagd om net als vorig jaar even een kijkje te komen nemen bij Tobias....


Verder besloot ie zich ook even lekker uit te sloven voor mijn zusje. Ik had een Mini-Poang voor hem gekocht bij de Ikea, maar tot nu toe wilde hij er niet in blijven zitten. Maar toen mijn zus er was natuurlijk wel, dus direct wat leuke foto's gemaakt. Wat staat dat dan eigenwijs, als ie opeens zo in een soort van grote mensen stoel zit ;)



Op de achtergrond zie je ook nog de kleden die we hebben gekocht voor in de woonkamer. We hadden ze even weggehaald omdat op zondag de hond van mijn schoonfamilie meekwam, maar doordat ik nu nog steeds last heb van mijn rug zijn we er nog niet aan toegekomen om ze weer terug te leggen helaas. 


9 opmerkingen:

  1. Prachtig joch en prachtige kleden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat staat dat grappig zo klein jongetje in zo'n echte stoel! : )

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, leuk hoor in zo'n 'echte'stoel!
    En de kleden zijn mooi zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoezo, braaf kindje? De ondeugd straalt uit zijn ogen. Heerlijk jochie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tobias begint er zo echt een peutertje uit te zien : het babietje is er precies volledig af. Guitig ventje....liesbet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekker ventje en zo stoer in die stoel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Tof dat ze bij my little pony nog wel de zwarte piet verkopen! Vele merken hebben die al uit de collectie gehaald :)

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)