woensdag 28 januari 2015

Pechmaand

Poeh poeh, het houdt niet op hier! Ik ben net van de trap gevallen met Tobias in mijn armen. Dus kon me nergens aan vasthouden en was in die paar seconde doodsbang dat Tobias zich zou bezeren. Maar uiteindelijk blijkt dat hij er nog geen schrammetje aan heeft overgehouden. Ik zelf helaas wel. Ik heb een grote schaafplek op mijn rug van de kokosmat die op onze trap ligt, en daarnaast is mijn arm blauw en heb ik een gekneusde bilspier. Augh!!

Daarnaast gelukkig ook goed nieuws.... De dokter is gisteren bij onze beppe langsgeweest en de euthanasie gaat voorlopig toch niet gebeuren. Hij wilde de verklaring niet tekenen en beppe had daar volgens zeggen ook wel vrede mee. We zijn er blij, maar tegelijk hebben we daar wel het hele weekend van in de rats gezeten. Een hele emotionele rollercoaster doorgegaan en nu opeens blijkt dat dus allemaal voor niks te zijn geweest. Voelt heel dubbel, want we zijn blij dat we haar nog wat langer bij ons hebben, maar afscheid van iemand nemen en dan zeg maar de laatste dingen tegen die persoon zeggen, terwijl die persoon dan uiteindelijk toch niet blijkt te overlijden voelt ergens ook wat ongemakkelijk.... (Uiteraard overheerst de blijdschap!)

Ik vind januari maar een enorm rare maand!

8 opmerkingen:

 1. Heftig allemaal zeg... ik weet niet goed wat zeggen. Ik kan me voorstellen dat het allemaal heel dubbel aanvoelt.
  Hopelijk wordt februari wat vrolijker voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hebben wij ook meegemaakt en het kan best nog eens gebeuren! K.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dad idd een rare maand hopelijk word februari minder raar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig dat Tobias niets heeft! Sterkte met je blauwe plekken.
  En Beppe, ach ja, mijn vader wist het ook zo te rekken, ik zeg het wat bot maar toen het uiteindelijk echt zo ver was had ik het niet door omdat het toch telkens niet door was gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei. Dat is schrikken. Morgen zul je nog wel meer pijn hebben. Gelukkig dat Tobias niets heeft. Sterkte met je oma.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zei de assistente van de huisarts ook... En ik merk nu eigenlijk al dat het steeds erger wordt :(

   Verwijderen
 6. Oei dat is schrikken. Fijn dat Tobias niets heeft. Maar jij zal morgen echt flink moeite hebben om je bed uit te komen. Je zal nog wel een paar dagen last hebben. Sterkte ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is schrikken zeg. Beterschap, ik hoop dat het morgen toch mee zal vallen met de pijn en blauwe plekken. Gelukkig heeft Tobias niets, dat is wel een geruststelling. En doe verder rustig aan deze dagen, januari is nog niet over.

  Ik vind het ook een rot maand en zal blij zijn als het februari is. Nog een paar daagjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...