vrijdag 27 februari 2015

(Financiele) doelen van Februari: de eindstand

Begin Februari heb ik een aantal doelen opgesteld voor Februari. Vooral op het gebied van financiën lagen deze doelen. Vandaag alvast een blogje over de eindstand van onze doelen, want morgen gebeurt er eigenlijk niks spannends meer op dat gebied ;)

Niks op het station eten:
In Februari zouden we niks op het station eten. We hoopten daar €50 mee te besparen. Uiteindelijk is het inderdaad gelukt om niet op het station te zwichten voor allerlei lekkernijen waar je de hoofdprijs voor betaalt. We hebben €16 minder uitgegeven dan vorige maand, dus alsnog €34 meer dan we hadden verwacht. Maar hier is wel een goede reden voor. Ik heb namelijk een uitstapje met mijn moeder gemaakt op Valentijnsdag, omdat ze dat heeft verdient. Ze heeft nogal een rottijd achter de rug en ik wilde haar opvrolijken. Dus ja, dat was het geld zeker wel waard :) (En eten op het station is het niet waard!)

Wasbaar maandverband uitproberen:
Ik heb het uitgeprobeerd en het is erg goed bevallen! Ik ga hier dus zeker mee door en bestel voor de volgende cyclus nog 3 verbanden erbij, zodat het wat makkelijker gaat met het wassen :)

Het hele huis opruimen:
Het hele huis was misschien een iets te groot doel. Ik heb uiteindelijk de "rommelkamer" opgeruimd en voor €63,50 verkocht via Marktplaats. Niet slecht, toch? :)

Een nieuw matras en gordijnen kopen:
Het matras is vandaag bezorgd. Qua gordijnen komen we er helaas nog niet helemaal uit (Sander en ik zitten met veel dingen op één lijn, maar qua inrichting lijkt het nooit te lukken!)


Hoe is het bij jullie gegaan met de doelen die je jezelf had gesteld? :)

7 opmerkingen:

 1. Herkenbaar dat over de inrichting. Toen we gingen samenwonen kwam ik echt in een mannenhuis terecht, gelukkig is dat nu wat minder. Ben benieuwd naar je doelen voor maart!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ga ik morgen of zondag over schrijven :D

   Verwijderen
 2. Momenteel stel ik mijzelf geen noemenswaardige doelen meer. Met als gevolg dat uk mezelf niet meer teleurstel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend lief dat je je moeder hebt getrakteerd op een uitstapje. Dat was het geld vast reuze waard!
  Geen doelen op financieel gebied deze maand, alhoewel ik me halverwege de maand heb voorgenomen minder geld uit te geven aan biologisch eten, om toch meer geld over te houden. Maar dat gaan we komende maand hopelijk merken. Wel als doel een maand geen social media, tja, en dat is dus op niks uitgelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook wel een héél lastig doel vind ik hoor!!

   Verwijderen
 4. Wat goed dat je zoveel hebt kunnen verkopen op Marktplaats! Moet ik ook weer eens werk van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed bezig met de doelen. Ik ben vandaag toevallig ook dingen op marktplaats aan het zetten ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...