donderdag 19 februari 2015

Goedkoop met de trein naar de Huishoudbeurs

Net als de afgelopen 2 jaar ga ik ook dit jaar weer naar de Huishoudbeurs. Voor mij is het vooral een leuk uitstapje, lekker rondsnuffelen.... Veel kijken, weinig kopen ;) Vorig jaar kocht ik een veilige blikopener en daar heb ik nu nog steeds veel plezier van!

Maar ik merk wel dat ik dit jaar iets prijsbewuster probeer te zijn. Vorig jaar was het toch nog wel prijzig, dus nu hou ik de deals wat beter in de gaten. Zo hebben we de kaartjes voor de helft van de prijs kunnen kopen bij de Kruidvat. En de treinkaartjes heb ik ook goedkoop geregeld, namelijk via Treindeals. NS heeft namelijk tegenwoordig een service waarmee je, als je met veel mensen tegelijk naar dezelfde bestemming reist, korting krijgt. En deze site speelt daarop in door mensen aan elkaar te koppelen. En ze maken er vast zelf ook wat winst op, maar ik vind het een win-win situatie! Normaal zou ik €15,20 kwijt zijn aan deze reis en nu dus maar €10. Dat scheelt toch weer wat :)

Ook op de Huishoudbeurs zelf ben ik van plan om dit jaar prijsbewuster te zijn. Zo kon je vorig jaar een gratis patatje krijgen bij 2 flessen mayonaise. Vorig jaar hebben we dat niet gedaan en hebben we in plaats daarvan vrij duur geluncht. Dit jaar wil ik daar wat beter op letten.

Ik ben benieuwd hoe het dit jaar zal gaan :)

11 opmerkingen:

 1. Ik weet niet of je al kaartjes hebt gekocht en het nog mogelijk is, maar als blogger kan je je aanmelden als persoonlijke. Scheelt ook weer een kaartje, en toegang tot pressroom.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, jammer, ik heb al kaartjes besteld!!

   Verwijderen
  2. Ik begrijp dit niet helemaal. Hoe meld je je dan aan en waar? Groetjes, Thea

   Verwijderen
 2. ...ik ben ooit een keer op de Huishoudbeurs geweest (verrassingsuitje met team-maatjes) en ik vond het verschrikkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja, de huishoudbeurs doet wat met vrouwen ;) De een houdt ervan, de ander haat het... Ik ben nog geen enkele vrouw tegengekomen die er neutraal over is ;)

   Verwijderen
  2. Bij deze gevonden dan! Ik ben er nog nooit geweest, heb ook niet direct behoefte daartoe, maar zou ook weer geen nee zeggen als ik word uitgenodigd. Zie hier, dat komt toch aardig in de buurt van 'neutraal'. Toch?

   Groetjes Lily

   Verwijderen
 3. Je neemt toch lekker je eigen lunch mee? Doe ik ook als ik naar de RAI ga (of een andere beurs). Een minstens 1 flesje water.
  Ik ga naar de RAI voor een vakantiebeurs, ik ben geen huishoudbeurstype. Te weinig techniek en te weinig avontuur, vind ik. Maar ik gun ieder zijn pleziertje.
  Als ik er langs fiets, erger ik me vooral aan de sufheid van de deelnemers (nog erger dan gewone beursgangers), maar dat ook komen door het grote aantal mensen met een karretje achter zich. Door zo'n colone je heenwringen vind ik niet fijn, en de colone ook niet. Ik zie bij je blog wel wanneer het is, dan fiets ik wel om.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee inderdaad! Stom dat ik daar zelf niet aan heb gedacht eigenlijk, ik schaam me diep!!

   En ik zal proberen om niet suf te doen (ik neem wel zo'n karretje mee ;) )

   Verwijderen
 4. Wist je dat je met je WeekendVrij abonnement met 40% korting kunt reizen in de daluren ? En je eventuele medereizigers ook tot max. 3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, wist ik! Die €5,20 is ook met 40% korting gerekend. Het was alsnog goedkoper :D

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...