woensdag 11 maart 2015

Nog 22 daagjes werken....

Nog 22 daagjes werken bij Sanders huidige werk en dan is hij daar klaar. Echt, hoe dichterbij de dag komt dat hij aan de slag gaat bij een Rotterdams bedrijf, hoe meer de huidige situatie ons tegen begint te staan. Het is haast net als bij het einde van een zwangerschap; in het begin is er niks aan de hand en kun je jezelf echt niet voorstellen dat je ervan gaat balen, maar aan het eind heb je zoiets van: ging de tijd maar wat sneller, want ik ben er eigenlijk wel een beetje klaar mee. ;) Nou, dat hebben wij nu dus ook. De reistijd was altijd wel vervelend, maar niet zo erg als nu. Het begint ons nu echt enorm tegen te staan!

Wat ook meespeelt is dat Sander zich enorm vaak "verslaapt" de laatste tijd. En daarmee bedoel ik dan: dat hij tot een uurtje of 7 slaapt. Maar dat heeft dan wel gelijk als gevolg dat hij vaak pas rond 7 uur 's avonds weer thuis is! Terwijl bij zijn nieuwe baan 7 uur opstaan gewoon de nieuwe norm zal worden en hij dan gewoon rond half 6, 6 uur thuis kan zijn.

Maargoed.... Nog 22 daagjes werken en nog 2 weekjes vakantie tussendoor.... Het is te overzien in elk geval :)

PS: ik ga de reacties voorlopig op "niet modereren" zetten. Reden: als we in Barcelona zijn wordt er gewoon automatisch dagelijks een stukje gepost, maar als ik het dan vervolgens de reacties niet modereer weten jullie natuurlijk ook genoeg en komen allemaal massaal ons huis overvallen ;) (Geloof me, doe geen moeite, Lidy is er tóch als eerste, want die woont hier in de buurt ;) )

PS2: ik had een poll gemaakt of Lilly ook een blog moet beginnen. En 75% zei ja! Dus Lilly: waar wacht je nog op?! :D

PS3: ik heb een give away op Positief Besparen. Komen jullie kijken? :D

3 opmerkingen:

 1. Het spreekwoord zegt niet voor niets: 'De laatste loodjes wegen het zwaarst!' Zeker als je weet dat het de laatste zijn ; )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk is dat gevoel alleen maar goed, dan weet je dat je op de goede weg bent. Vergelijk het met kinderen die helemaal akelig kunnen worden in de wetenschap dat ze over een paar dagen jarig zijn, het is gewoon een manier van heel erg uitkijken en zin hebben in iets!

  Wat de PS2 betreft: nog steeds in overweging. Maar zodra de dagen 25 uur hebben, ben je in ieder geval de eerste!

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...