zondag 5 april 2015

Fijne Paasdagen!

Vanmorgen gewoon helemaal vergeten om jullie allemaal heel fijne Paasdagen te wensen!

Wij hebben een erg gezellige eerste paasdag gehad. Eerst gezellig met zijn drietjes uitgebreid ontbeten. Daarna hebben we lekker rustig aan gedaan en rond de middag zijn we naar mijn ouders vertrokken om daar te paasbrunchen. Dit werd georganiseerd door mijn zusje, maar aangezien zij een vrij klein huisje heeft vond de daadwerkelijke brunch plaats bij mijn moeder. Het was erg veel en erg lekker allemaal.

Verder had mijn zusje ook nog een mega-leuke verrassing voor mij: een paashazenpakje voor Tobias! Zoals de vaste lezers wel weten hou ik er erg van om Tobias op dit soort dagen te verkleden. Met kerst was hij bijvoorbeeld ook een kerst-elfje. Wij hadden zelf dus ook naar een paas-pakje gezocht, maar konden niks vinden in zijn maat. Mijn zusje had uiteindelijk een pakje vanaf 3 jaar gekocht, maar eigenlijk paste dat al prima.... Het viel wel wat langer dan de bedoeling was, maar het stond erg schattig:
Het was een geslaagd dagje!! En nu gaan we lekker uitbuiken ;)6 opmerkingen:

 1. Awh, leuke foto's! Jij ook nog fijne dagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een liefje is het toch met zijn brede glomlach. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedoel natuurlijk glimlach, glomlach is de verleden tijd. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk paashaaspakje!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...