vrijdag 3 april 2015

Stomende Pasen

Ik voorspel nu alvast dat Sander en ik dit jaar stomende Paasdagen zullen hebben ;) Ik heb namelijk een stoomreiniger gekocht en die gaan we dit weekend dus eens uitgebreid uitproberen.

Vanavond hebben we het aanrecht en de vloer met de stoomreiniger schoongemaakt. Ik probeer het dagelijks bij te houden, maar als het eenmaal een keer misgaat en je de vlekken van de keukenvloer af moet bikken met een beitel, dan wordt het een klusje dat ik steeds verder voor me uitschuif. Maar met de stoomreiniger gaat het dus een stuk gemakkelijker! Het duurde wel even voor de hardcore vlekken weg waren, maar ik hoefde weinig kracht te zetten en ook niet met mijn nagels te krabben. Heel fijn! Hier gaan we nog een hoop schoonmaakplezier mee beleven!

Trouwens nog even een GRRom-momentje: vandaag bij de Gamma gekocht voor €143, en nu zie ik dus dat ie bij bol.com opeens €135 is, terwijl hij daar gisteren nog €179 was. :( Maargoed, ik was blij met mijn 20% korting. Het is niet anders...

PS: ik heb geen behoefte aan een herhaling van de droger-blogje. Ik ben blij met alle nieuwigheidjes die het huishouden makkelijker maken. Je hoeft het niet met me eens te zijn, maar reacties met commentaar worden niet op prijs gesteld. Ik heb geen zin om elke keer mijn plezier in dingen te laten vergallen, dus als je niks leuks te zeggen hebt, zeg dan maar niks. Dank u!

27 opmerkingen:

  1. breng je hem terug en bestel je hem bij bol.com. pak je ook nog wat euroclix mee....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zou ik normaal inderdaad ook doen, maar de doeken die erbij geleverd zaten zijn nu dus al vies.... Maar ik had een ander idee: ik bestel hem bij bol.com en breng die versie dan terug bij de Gamma.... Dan heb ik hem alsnog goedkoper :)

      Verwijderen
    2. Ik zou dit dus niet doen! Neem je verlies en zoek wacht de volgende keer wat langer voor je iets aanschaft!...eerlijk duurt het langst en ik weet zeker dat je Tobias een goed voorbeeld wilt geven...........

      Verwijderen
  2. Je zult hem wel nodig hebben als ik dit lees. Maar ik ben misschien van de oude stempel maar een emmer water en dweil werkt ook prima. Gewoon een kwestie van bijhouden. Het aanrecht wordt ook prima schoon met een sopje. Voor dit geld kun je heel veel dweilen en sop kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat bijhouden dat lukt hier helaas niet zo goed. Een dure investering, maar ik ken mezelf: we proberen het al jaren om het bij te houden, maar het loopt elke keer weer in de soep.

      Verwijderen
    2. Het is geen kritiek hoor, ieder moet het tenslotte zelf weten, maar wat doe je dan de hele dag? Je keuken zal toch niet zo enorm zijn dat je niet even kunt dweilen? je zult toch na het avondeten je kooktoestel, aanrecht en spoelbak schoon moeten maken, daarna even de vloer en je bent er weer vanaf.

      Verwijderen
    3. Bedankt voor de tip, maar ik ben heel blij met de stoomreiniger.

      Verwijderen
    4. Kun je deze ook gebruiken voor laminaat? Het lijkt mij echt heerlijk zo'n apparaat.

      Verwijderen
    5. Ja, je kunt hem ook gebruiken voor laminaat :) Heb ik trouwens zelf nog niet gedaan, we hebben hem tot nu toe alleen beneden gebruikt en daar hebben we tegels.

      Verwijderen
  3. keigoeie aankoop ik zou net hetzelfde doen!!!en iedereen met commentaar moeit jullie is met jullie eigen huishouden!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ouders hebben er een gekocht nadat ze een aanbouw hebben laten bouwen voor hun oude dag. Deze heeft een tegelvloer en moet natuurlijk schoon gehouden worden. Met de stoomreiniger (Shark) gaat dat perfect. Je kunt er zelfs vloerkleden mee schoonmaken. Nichtje doet dat wekelijks i.v.m. haar hond.
    Ideaal voor beiden. Ze hoeven niet meer te schrobben. Dus je hebt een goede aankoop gedaan. Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Joh niks van aantrekken wat een ander er over denkt.

    Hij is nu weer 160 euro bij bol dus je.hebt alsnog een koopje. mooi ding.

    ik had een tijdje terug een goedkope gekocht en daar heb ik toch spijt van gehad. Ik wil eigenlijk nog steeds een duurdere kopen, maar moet nog even wachten. Even sparen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zag inderdaad ook wat goedkopere bij de Hornbach, maar ik had al gelezen dat goedkoop duurkoop is in geval van een stoomreiniger. Jammer dat je er nu eentje hebt die niet bevalt :(

      Verwijderen
  6. Heel veel plezier er mee!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb er twee! Een boven en een beneden. Heerlijk. Tenminste echt schoon zonder krabben. Geniet ervan Daan! Maar pas op dat je niet verzuurd doordat je nu wéér de hele dag niets te doen hebt he? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Kun je zo'n ding ook b.v. voor vloerkleden gebruiken? Daar zit ik nu af en toe op handen en knieën op te schrobben met schoonmaakazijn en zo'n ouderwetse borstel, maar ik heb het idee dat het veel schoner moet kunnen... Balen van die Bol-aanbieding. Ik heb trouwens ook gemerkt dat als ik bij Bol regelmatig dingen bekijk of ze in mijn mandje stop (en niet koop), ze ineens duurder worden. Haal ik ze weer uit mijn mandje of kijk ik op een ander apparaat, zitten ze ineens weer op de normale prijs. Misschien een tip voor de volgende keer, want het kan natuurlijk zijn dat je dat eerst hebt gedaan bij Bol en hij toen op 179 zat. Maar goed, daar heb je nu niets meer aan en gelukkig is het verschil tussen de twee prijzen niet supergroot!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als ik nu trouwens de link naar Bol check, is hij weer bijna €161! Heb je alsnog een koopje ;-)

      Verwijderen
    2. Volgens mij kun je er inderdaad ook vloerkleden mee schoonmaken, maar ik heb het nog niet geprobeerd :)

      Verwijderen
  9. Klinkt interessant zo'n ding. Maar wel een pittig prijsje!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. veel plezier met je stoomreiniger. Beide dochters hebben er ook eentje en dwepen ermee. Fijne Paasdagen. Lidy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zou het iets zijn voor badkamer tegels? Ik heb een hekel aan de voegen die schimmelen. Zou hem van iemand kunnen lenen. Heb je ervaring met schimmelende voegen en stomen?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Her er ook eentje, zou de stoomreiniger niet meer willen missen. Is ook veel hygiënischer, de hete stoom doodt het merendeel van de bacteriën.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. zou er ook graag 1 willen maar de prijs houdt me tegen idd.. ik dweil ong 1x per week en drnken wat omgaat gelijk even met een doekje natuurlijk. maar t geeft wel een schoner gevoel denk ik dan dweilen.. vooral voor mij als gastouder met hopelijk nog vele jaren kinderen die op de grond spelen en kruipen.. :) maar wacht nog even met zo'n uitgave..

    snap dat je m gekocht hebt! geniet ervan :D

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hier iemand die al een tijdje je blogs leest. Ik klikte op je linkje van Bol en zag een prijs van 152,64. Vreemd niet? Je gaat haast denken dat iedereen een andere prijs ziet. Ik twijfel ook of ik er 1 aan zal schaffen. Had een goedkopere in gedachten maar doe dat dus maar niet. Hoop nog lang mee te mogen lezen. Frieda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou, dat is zeker vreemd! Blijkbaar loont het dus om de prijs een poosje in de gaten te houden van dit soort producten en je slag te slaan als hij lekker goedkoop is. Maar dan ook niet te wachten, want de prijs verandert dus regelmatig. (overigens verandert de levertijd ook elke keer. Heel vreemd!)

      Verwijderen
  15. Ik klikte en zag voor 160,95€
    Vreemd zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)