vrijdag 29 mei 2015

Toch naar het koor geweest

Hoe is het uiteindelijk afgelopen gisteravond? 5 minuten voordat ik mee zou gaan met mijn zusje kreeg ik een telefoontje dat mijn moeder toch op tijd klaar was in het ziekenhuis om met mijn zusje mee te gaan. Een grote opluchting, want zowel mijn zusje en mijn moeder keken er enorm naar uit om deze avond samen te gaan doen. En zelf keek ik al een paar weken uit naar de workshop die we gisteravond bij het koor zouden krijgen.

Gisteravond was het dus zover. We kregen les van een vocal coach die zelf veel in musicals heeft gespeeld. Echt ontzettend gaaf en heel erg leerzaam!! Het was echt knallen gisteravond op het koor. Ik kreeg er zoveel energie van en kwam helemaal enthousiast weer thuis. Jammer dat het nu weer een week duurt voordat we weer met zijn allen gaan zingen!! ;)

Maargoed, ik ben blij dat ik in elk geval ben gegaan. Eerlijk gezegd had ik er niet zoveel zin meer in na alle commotie van gister en ik zat toch ook wel heel erg met mijn moeders situatie in mijn maag natuurlijk, maar tijdens de les kon ik dit even loslaten en dat was wel heel erg fijn.

Mijn moeder en zusje hebben trouwens ook een superleuke avond gehad. Mijn moeder is helemaal in de watten gelegd daar, omdat de medewerkers het zo sneu vonden dat ze net uit het ziekenhuis kwam en moeite had met lopen. Dat was natuurlijk wel fijn om te horen, dat ze het zo fijn hebben gehad! :)


2 opmerkingen:

  1. Fijn dat uiteindelijk iedereen kon doen wat zij het liefste willen.

    Prachtig dat je energie krijgt van zingen!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...