zaterdag 20 juni 2015

BBQ numero uno

Vanavond was barbecue nummer 1. Een barbecue in het Kralingse Bos met de nieuwe collega's van Sander. De sfeer zat er lekker in. Allemaal leuke mensen, lekker eten en drinken en vooral een hoop gezelligheid. En veel lopen, want het was op een groot grasveld en Tobias vond het echt heerlijk om er elke keer de spurt in te zetten. Mijn tellertje staat op dit moment (8 uur) op 12.780 stappen, dus die 15.000 zou ik in theorie nog moeten halen. Maar ik ben wel behoorlijk moe, dus of het ook echt lukt?!

Het was wel echt super geregeld. Een collega van Sander had barbecue-menu's besteld via deze website en het was allemaal erg goed verzorgd, inclusief allerlei salades, sausjes en voor de kinderen zelfs een chocolade-fondue!

Uiteindelijk heb ik toch wel wat stokbrood gegeten, maar echt veel minder dan normaal gesproken. Morgen weer een kans om het nóg beter te doen, maar voor nu ben ik erg tevreden. :)

2 opmerkingen:

  1. leuk zeg. Maken hun ook alles voor je klaar of zijn het echt puur alleen de menu's die hun verzorgen?

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...