maandag 22 juni 2015

De puzzel van 994 stukjes.... (+ give-away)

Een paar weken geleden schreef ik over de uitdaging om in 3 weken tijd een puzzel van 1.000 stukjes in elkaar te zetten, namelijk een puzzel van Josephine Wall. De afgelopen weken hebben we (vooral Sander!) erg veel gepuzzeld en op vrijdag was het dan zo ver: de puzzel was af.... Alleen kwamen we er dus achter dat er 6 stukjes ontbraken. Die ga ik dus niet meer op Marktplaats zetten!

Maar wie weet is er hier toch nog iemand die de puzzel wil maken, ondanks dat er wat stukjes ontbreken? Ik geef hem graag aan iemand cadeau. De ontbrekende stukjes zitten gelukkkig niet in het onderwerp van de puzzel, maar in de achtergrond. Dat scheelt wel! :)

Ik heb trouwens geen foto van het eindresultaat. Dit had ik nog wel willen doen, maar schoof ik steeds voor me uit. En toen kwam ik terug van het boodschappen doen en had Sander hem opeens weggehaald! :(

En nu? Tijd voor een nieuwe uitdaging! ;) Een paar lezers hadden al aangeboden dat ik puzzels kon lenen, maar we willen ook een keer een Wasgij puzzel maken. Dat lijkt me ook een leuke uitdaging! Maar voor we weer aan een nieuwe puzzel beginnen geniet ik ook nog wel even van onze netjes opgeruimde tafel ;)

7 opmerkingen:

 1. Och wat jammer zeg dat er wat stukjes ontbraken!
  Leuk dat je hem weg wilt geven aan iemand, ik doe niet mee hoor..
  De Wasgij puzzels vind ik nooit echt mooi eerlijk gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, mooi zijn ze inderdaad niet, maar wel leuk uitdagend. :) Ik denk dat het ook scheelt dat wij vooral puzzelen voor het puzzelen, en niet om het plaatje :)

   Verwijderen
  2. Dat is natuurlijk wel zo ja, het zijn uitdagende puzzels.

   Verwijderen
 2. o dat zou ik dus niet kunnen uitstaan, ontbrekende stukjes, want zo is de puzzel niet af en daar doe je het toch voor.
  Je leest het al puzzelen: is niet goed voor mijn manische geest, dus leuk dat je hem weg geeft maar ik ding niet mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet wel eerlijk zeggen dat wij er ook best van baalden, maarja, tegen de tijd dat je het 100% zeker weet dat er stukjes ontbreken ben je al zó ver, dan is het ook zonde om te stoppen ;)

   Verwijderen
 3. De kringloop in Ermelo verkoopt regelmatig Wasgij en Jan van Haasteren puzzels via mp. Ik heb even gezocht, maar niet gevonden, onder welke naam die verkopen. Komend weekend zijn wij weer bij de moeder van mijn vriend (ze is daar vrijwilliger) dus dan kan ik het eventueel wel voor je navragen. Die puzzels gaan voor een relatief zacht prijsje weg en zijn gecontroleerd (dus compleet). Dat controleren gebeurt door de vrijwilligers, 'huiswerk' noemen ze dat en als we daar zijn en het weer is niet goed genoeg om in de tuin te zijn dan helpen we graag met het 'huiswerk'.

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...