vrijdag 12 juni 2015

Tobias' eerste teenslippertjes

Vandaag heb ik voor Tobias zijn eerste teenslippers gekocht. Al eerder deze week zijn we ze gaan passen, maar vandaag was er 25% korting bij de Nelson (de rest van het weekend overigens ook!), dus heb ik even gewacht met kopen tot vandaag. Het passen was nog best een gedoe, want het kleine heertje vond het maar vervelend dat hij elke keer op schoot moest, daarna weer een stukje lopen, dan wéér op schoot.... Wat een gedoe, zag je hem denken. Gelukkig was ik er redelijk snel uit en zijn het teenslippers geworden. Hij liep er gelukkig gelijk goed op, dus ik hoop dat het zo blijft!

Maat 23 alweer! Zijn derde maat qua schoentjes! Maar nog steeds zijn de slippertjes echt zó inimini. Loop je daar met een enorme tas met alleen zo'n klein schoenendoosje erin. Het blijft schattig, vind ik!

Dit zijn ze. Ik kan niet wachten tot morgen, dat hij ze aan kan trekken :)
5 opmerkingen:

 1. Zo mooi. Ik hoop dat hij er van geniet. Bij teenslippers merk ik dat het bij veel kinderen alles of niks is. Ze kunnen niet meer zonder of ze hebben er een hekel aan.
  Echt mooi gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, bij ons is dat dus ook even spannend, want Sander heeft een hekel aan lopen op teenslippers, maar ik ben er dus juist dol op ;) Ben benieuwd op wie Tobias wat dat betreft lijkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. voordeel van deze slippers is dat je niks voelt tussen je tenen. heerlijke slippers. Iedereen hier heeft Birkenstocks ;) jongste heeft kipling, maar zelfde idee.

  Dat hij er maar heerlijk op mag lopen.

  thanks voor je tip van n.elson. Ze hebben ook hele fijne britisch knitc.h.schoenen met elastiek en klittenband. ga nog een paar aanschaffen met korting!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben altijd bang voor een blaar/zere plek tussen mn tenen... durf dus zelf geen teenslippers meer te kopen.. heeft tobias daar geen last van ?

  samantha, met birkenstocks voel je dus niets tussen je tenen ?? ook als je geen teenslippers meer gewend bent ??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh en natuurlijk: wat zijn ze leuk en stoer!!! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...