woensdag 17 juni 2015

Trots! 2 weken geen chocolade

Een paar maanden geleden probeerde ik om 40 dagen geen chocolade te eten. Ik faalde al na 4 dagen. Daarna ben ik wel geminderd, maar niet meer gestopt... Tot twee weken geleden dan!

Twee weken geleden ging de knop om en besloot ik te kiezen voor een gezondere levensstijl en voedzamer eten. Deze insteek werkt voor mij veel beter dan mezelf van alles verbieden. Ik MAG wel chocolade, maar ik WIL het niet! Want het bevat veel suiker en vet en weinig gezonde stofjes.

En ik ben ZO trots dat ik nu kan vertellen dat ik al 2 weken en 1 dag geen chocolade heb gegeten!! En dat voorlopig ook nog wel volhoud!

11 opmerkingen:

 1. Super, wat goed van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, super! Fijne insteek is dat inderdaad, die gebruik ik ook en dat gaat veel beter, wanneer het 'mag' maar je 'niet wil'.

  Wat voor mij ook helpt trouwens. Ik haal alleen nog maar minstens 70% chocolade. Daar eet ik absoluut geen hele reep van op, want dat is veel te machtig. Een blokje (of 2) vind ik lekker en dan is het ook genoeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat goed van je. Super!
  Ik vind chocola zo lekker, vooral de T.ony. Maar alleen in het weekend en die moet ik delen met de rest, dus het gaat de goede kant op

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee! Jij mag me niet zeggen dat het kan :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Trotse trainer :-) 👍👍👍

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super. Gefeliciteerd. Zo ben ik ook ooit begonnen en nu inmiddels een jaar en 11 dagen verder. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik echt héél knap van je! Weet niet of ik het zo lang ga volhouden, maar ik heb wel het idee dat het makkelijker wordt naarmate ik het langer volhou :)

   Verwijderen
 7. Super! Iets willen in plaats van niet mogen werkt bij mij ook altijd het beste. En zo'n hele pure reep in huis voor 'nood' ook 🙊

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...