donderdag 25 juni 2015

Vast contract voor Sander!

Vandaag heeft Sander zijn eerste functioneringsgesprek en krijgt hij ook gelijk te horen of hij door zijn proeftijd heen is. Als hij door zijn proeftijd is, dan krijgt hij ook direct een vast contract. Dit was een van de dingen die Sander over de streep hadden getrokken om bij dit bedrijf aan de slag te gaan. Bovendien is het in zijn branche wel redelijk normaal om snel vaste contracten te geven; goede programmeurs worden zó voor je neus weggekaapt als je niet oppast, dus je kunt ze maar beter snel aan je binden! ;)

Je zou denken dat het een heel spannende dag is, maar dat valt reuze mee. Gisteravond kwam Sanders leidinggevende namelijk naar Sander toe en zei dat hij zich niet nerveus hoefde te maken over het gesprek, omdat ze allemaal heel tevreden over hem zijn. De enige reden waarom het niet door zou gaan, zou zijn als Sander daar anders over dacht. Maar die is dus ook heel erg enthousiast!

Dus we hebben weer wat te vieren! :D

13 opmerkingen:

 1. Wat fijn! Gefeliciteerd hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat Sander zo vlug zijn vaste contract had en wat verdiend hij al veel terwijl hij nog zo jong is. Mijn man is software-ontwikkelaar, een vak waar ook een groot tekort in is, maar verdiend nou hij achter in de vijftig is nog niet 1.5 x modaal terwijl hij altijd goede beoordelingen heeft gehad. Zij krijgen ook geen winstuitkering, 13e maand, niets. Allen 12x per jaar maandsalaris Wat het pensioen straks zal zijn, is ook een verrassing, want een pensioen via verzekeraar, de hoogte hangt straks af van de op dat moment geldende rente. Ik heb het idee dat de salarissen in de randstad ook behoorlijk hoger zijn dan hier in de provincie. Bij mijn man zijn werk krijgt ook iedereen 1 of meerdere jaarcontracten voor men een vast contract krijgt. Gefeliciteerd, ben maar blij dat hij zo jong al zo'n goede vaste baan heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begrijp ik nu goed dat je klaagt over een 1,5 maal modaal salaris met 100% zekerheden...??

   Verwijderen
 3. Geweldig! Heerlijk ook! Mijn vriend tekent vandaag ook zijn vaste contract voor onbepaalde tijd. Zekerheid, fantastisch! We vieren het vanavond met een heerlijk diner bij zijn favoriete strandtent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn zeg, een vast contract is toch maar weer mooi meegenomen! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat fijn! Kun je de carrotcake nog een keer bakken :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gaat sowieso gebeuren, mijn moeder is volgende week jarig en dan bakken we er weer eentje :)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...