vrijdag 31 juli 2015

Doelen van Juli behaald? + Doelen Augustus

Begin juli heb ik, net als elke maand, een paar doelen voor mezelf opgeschreven en aan het eind van de maand blik ik dan altijd even terug.

De hittegolf overleven

Dit is uiteraard gelukt! Ik vond het wel een paar erg pittige dagen. We sliepen allemaal erg slecht door de warmte en toen het buiten minder warm werd duurde het nog erg lang voor de warmte goed uit het huis was getrokken. Maar we hebben het overleefd! ;)

Niet op het station eten

Deze maand niet gelukt. :( Vorige maand schreef ik al over de tomeato-burger die ze nu bij de AH To Go verkopen. Die had ik dus al geprobeerd, maar Sander nog niet. Dus zijn we ook deze maand bij de AH To Go geweest. Maar deze burgers zijn wel echt heel erg lekker, echt een aanrader. Ook de Nakd repen heb ik als eerst op het station geproefd. Ik had er namelijk over gelezen op deze blog en wist toen nog niet dat de Tuinen ze ook verkocht. 

Ons aan het maandmenu houden

Dit is best goed gegaan. Niet perfect, maar wel goed genoeg dat ik er tevreden over ben. Overigens was het niks goedkoper dan werken met weekmenu's en door de vers-producten moesten we toch nog vrij regelmatig naar de supermarkt. Dus ik heb niet echt het idee dat ik er iets mee ben opgeschoten. Maar het is me wel goed bevallen omdat ik niet zo vaak over een weekmenu hoefde na te denken, dus ik ga ook in Augustus een maandmenu maken.

2 keer naar Plaswijck

We wilden eigenlijk vorig weekend naar Plaswijck gaan (als tweede keer), maar door het noodweer op zaterdag en de regen op zondag hebben we dit niet gedaan. Het is dus bij 1 keer gebleven.

5 keer per week een Marie Kondo opruim-actie

Dit ging in het begin van de maand echt super, maar nu is het een beetje weggezakt. Ik doe nu denk ik nog 3 keer per week een opruim-actie. Maar langzaamaan raken we wel steeds meer spulletjes kwijt. 

Doorgaan met sporten en opletten met eten

Dit gaat nog steeds goed. De afgelopen week had ik wel even een dipje wat sporten betreft, maar toen heb ik mezelf een schop onder mijn kont gegeven en nu gaat het weer beter ;)Doelen voor Augustus:

 • Gezond blijven leven (sporten en gezonder eten)
 • Maandmenu aanhouden
 • Maandelijkse planning aanhouden qua uitstapjes
 • Een extra aflossing doen aan de hypotheek

3 opmerkingen:

 1. Je filmpje doet het helaas niet. Gek hè, wat ieder mens toch andere moeilijkheden heeft. Ik zou dus nooit problemen hebben met snacken op het station. Stop een appel in je tas en begin te eten als je naar het station gaat. Ik heb gemakkelijk praten hoor, ik heb nu in deze periode een ijstik. Heerlijk, als ik maar even kan ergens een ijsje eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij vroegen ons af of je met een maandmenu nog makkelijk op aanbiedingen inspeelt. Wij zetten toch best vaak op tafel(mbt groenten) wat er in de aanbieding is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ben dus vooral goed bezig :-)
  Ik doe niet zo erg de kondo manier (mijn eigen manier lijkt er dus blijkbaar wel op)
  ik heb als doel in de zomervakantie (3augustus klaar) om 20 vuilniszakken ons huis uit te doen. Ik zit nu op 11. ik moet nog vanalles te koop gaan zetten, wat weer wat extra gaat bijdragen

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...