dinsdag 14 juli 2015

Verkoopchallenge 10: mijn trouwjurk

Vandaag bracht ik een bliksembezoek aan de kringloopwinkel. Ik had namelijk vanmorgen Tobias' kast uitgezocht en had weer 2 volle tassen met allerlei spulletjes die weg konden. In de kringloopwinkel komt de opbrengst van deze spulletjes bij de voedselbank terecht. Dit vind ik een erg goed doel, dus daarom geef ik het altijd graag aan hen door. Bovendien komen bij deze kringloop ook veel minima. Ik vind het een fijn idee dat de spulletjes ook terecht komen bij mensen die het echt niet zelf nieuw in de winkel kunnen halen.

Natuurlijk zijn er ook dingen die ik niet bij de kringloop wil inleveren. Mijn trouwjurk is daar één van. Hij was destijds best wel duur, ongeveer 10% van de totale trouwkosten kwamen van mijn outfit! Maar ik heb er geen seconde spijt van gehad dat ik deze heb gekozen. Het was dus ook best lastig om de keuze te maken om hem te verkopen, maar ik krijg er inmiddels geen "joy sparks" meer van. Hij ligt steeds in de weg en neemt een hoop ruimte in beslag. Dus heb ik hem nu dan toch op Marktplaats gezet. Ik ben benieuwd of hij verkocht zal worden uiteindelijk. Ik hou jullie op de hoogte!

16 opmerkingen:

 1. kekke jurk! Al had ik wel verwacht dat hij mintgroen zou zijn;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. smaken verschillen....
  sorry , het zal best apart zijn , maar mooi...nee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan mij raak je hem niet kwijt. Ben al een eeuw getrouwd, droeg een spijkerbroek en een jackje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het een erg mooie jurk. Je zag er prachtig uit op jullie huwelijksdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes met de verkoop! Ik kan me voorstellen dat je hem weg doet als je er verder toch geen extra plezier meer aan beleeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoop dat het lukt om 'm (snel) te verkopen.Zwart is lastiger dan wit en gestoomd gaat beter dan ongestoomd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie jurk! zal vast verkopen. een goed huwelijk behoeft geen trouwjurk op zolder, die heb je toch nooit meer nodig. Mocht je hem toch nog willen houden kun je er natuurlijk ook iets anders van maken. Mijn doopjurk was bijvoorbeeld van mijn moeders trouwjurk gemaakt. Of -iets minder religieus- een bedhemeltje, opbergmand, kleedje op de bank, bedsprei, kussenhoesjes, enz. enz. kun je er natuurlijk ook van maken. Maar misschien vind je dat dan ook weer zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Trouwjurken verkopen is sowieso lastig. Op marktplaats staan er duizenden. Iemand bood eens 50€ voor mijn mooie witte & gestoomde trouwjurk van 1500€. Nou, dan houd ik hem wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn trouwjurk is een paar jaar geleden gebruikt in een videoclip van de band van mijn man!
  Hing hij toch niet helemaal voor niets in de kast ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn trouwjurk is inmiddels 50 jaar oud ,
  en staat te pronken in mijn kamer in een vitrine kast .ik vindt hem nog steeds GRANDIOOS.MOOI.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gave jurk hoor! Ik zou zelf niet voor zwart kiezen, maar ik vind het supercool staan. Ik heb mijn jurk opnieuw gedragen op ons 5-jarig huwelijksfeest en doe dat misschien wel weer op een volgend feestje voor ons huwelijk. Hoop dat je er een goede prijs voor krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bijzonder hoor een zwarte trouwjurk. Benieuwd of dat wil verkopen. Volgens mij zijn trouwjurken niet zo goedlopend op marktplaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik weet dat er in Eindhoven een winkel is waar men tweedehands bruidsjurken verkoopt, zal wellicht ook eentje bij jullie in de buurt zijn. Misschien kun je daar eens proberen, zou zonde zijn om die jurk te goedkoop te verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik had nog steeds de trouwjurk van mijn, niet zo gelukkige, eerste huwelijk. Vlak voor de kinderboekenweek begon zag ik op facebook een oproep staan van een juf, die een trouwjurk zocht voor de feestelijkheden op school tijdens de kinderboekenweek.
  Ik heb meteen de jurk van zolder gehaald en aan haar gegeven :)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...