maandag 3 augustus 2015

Hollands next achtbanentester?

Ok, ik neem alles wat ik gister zei over te oud zijn voor achtbanen terug! ;) Ik ben nog steeds in de race voor achtbanentester namelijk! Vanmiddag ontving ik een mailtje dat ze 6.000 aanmeldingen hebben gekregen en daar uiteindelijk 34 kandidaten uit hebben gekozen.... Waarvan ik er dus eentje ben!

Ik weet niet precies hoe het nu verder gaat lopen, maar er komt via de social media een wedstrijd waarbij mensen kunnen gaan stemmen. Nu heb ik dit al eens eerder gehad voor de baby van het jaar verkiezing, alleen toen waren het betaalde stemmen, wat ik eigenlijk niet echt eerlijk vond, maargoed.... Nu hopelijk niet en dan hoop ik dat jullie straks allemaal op mij willen gaan stemmen....

I'm so excited ;)

9 opmerkingen:

 1. Mijn stem heb je. Ik ben aks decdood voor achtbanen. Ik vond Joris en de Draak in de Efteling al eng. Dat zegt wel genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik stem ook op je!

  Enne, tussen ons gezegd, betaalde stemmen zijn ook best praktisch - als het nodig is om zo'n beroep te mogen uitoefenen, zou ik het gewoon doen. Eerlijk is het misschien niet helemaal, maar dat is een Miss Universe wedstrijd ook niet - daar zijn alle meiden ook dik vol geplamuurd en daardoor 'de mooiste'. Eerlijkheid is buigzaam!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Achtbanen zijn in populariteit gedaald vooral in Engeland door dat nare ongeluk, jonge mensen moeten nu door het leven met geamputeerde benen. Nou je hoort het al ik ben geen fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, zullen ze alles gelezen hebben? Wel gaaf dat je doorbent. 34 is te overzien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn stem heb je, als ik er in elk geval niet voor hoef te betalen:-)

  Hahaha, maar wat leuk dat je bij de laatste 34 zit. Spannend..

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn stem heb je en ik vind je een heldin! Ook al verdiende ik 100 euro per keer, ik durf er niet in! Thea

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...