zondag 30 augustus 2015

Toch nog geen Toverland

Gister zouden we eigenijk naar Toverland gaan, maar uiteindelijk hebben we iets heel anders gedaan. Dit zat namelijk zo:

Een poosje geleden, lang voor het hele achtbaantesten überhaupt speelde, had ik al een beetje lopen lobbyen om een keer naar Toverland te gaan. Ik had namelijk bij Linda iets gelezen over Toverland en was hier enorm enthousiast over. Dus zodoende leek het me leuk om daar eens heen te gaan. Mijn ouders moesten hier nog over nadenken en het raakte weer een beetje in de vergetelheid. Maar toen ik de kaartjes won was er weer sprake van dat ze ook wel mee wilden. Of toch niet? Of toch wel? Zo ging het even door en ik dacht dat ze de knoop hadden doorgehakt om niet mee te gaan....

Maar toen ik vertelde dat we deze zaterdag zouden gaan bleek dit een verkeerde conclusie. Ze willen dus toch wél graag mee. Dus nu gaan we op vrijdag 18 september naar Toverland! :) Ook leuk!!

In plaats van Toverland zijn we vandaag dan naar Waddinxveen geweest om een spijkerbroek voor mij te kopen. Ik moet altijd speciale lengte-maten hebben en hier slaag ik altijd wel. Ik heb nu een heel fijne mama-spijkerbroek gekocht. Oftewel een hoger model dat niet zo verschrikkelijk afzakt als de spijkerbroek die ik hiervoor had. Eigenlijk wilde ik die rotbroek ritueel gaan verbranden, maar uiteindelijk heb ik hem maar gewoon bij de winkel achtergelaten ;) Wat een verschrikkelijke miskoop was dat, zeg!! Zelfs met een riem erbij bleef ie afzakken! Ik ben blij dat ik er nu van verlost ben in elk geval. Een broek die afzakt kost echt enorm veel energie en ik merk nu eigenlijk pas hoe enorm het je beperkt. Je bent constant bezig met die stomme broek. Even bukken om iets op te pakken? Eerst hijsen! Even rennen om de trein te halen? Broek omhoog houden.... Nee, voortaan koop ik echt alleen nog maar hoge modellen! Ik ben er echt enorm blij mee!

Hierna zijn we nog bij vrienden langsgeweest om bij hun huis te kijken. Daar zijn we ook gelijk blijven eten. Het was erg gezellig.

En we zijn echt mega, megatrots op Tobias, want hij heeft gister dus helemaal niet geslapen overdag en hij was wel gewoon de hele dag heel erg gezellig. En daarnaast heeft hij ook nog eens 3 keer een boodschap gedaan op zijn potje! 2 kleintjes en 1 grote! Héél erg trots dus. Dit was trouwens gewoon op zijn ouderwetse potje. We hebben ontdekt dat hij heel goed blijft zitten als we een boekje voorlezen terwijl hij op zijn potje zit. De afspraak voor het muziekpotje is dus afgezegd.... Blijkbaar is dit toch niet zo nodig als dat we dachten :)


7 opmerkingen:

 1. Goed zeg van je zoon! Haha en voorlezen is weer hardstikke goed voor de taalontwikkeling, dus dan heb je met dat voorlezen "praten en poepen" in 1 keer allebei gestimuleerd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus eind september mogen we ons aan een review van Toverland verwachten. Benieuwd wat die dag zal brengen. Geniet er van!
  Zelf heb ik ook een hekel aan die afzakkende broeken. Een rituele verbranding had mooi geweest al statement, maar prijs jezelf gelukkig, een denim verbranden stinkt enorm. Dat herinner ik me nog van een broekverbranding jaren geleden.
  Fijn Tobias in een nieuwe fase terecht gekomen is. Dat voorlezen is echt wel een leuke tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw!!! Zie je! Super hoor!! Geniet van de potjesmomenten!! Groet Miek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Qua drukte is een vrijdag ook fijner bij Toverland. Ik ga 30 oktober naar Toverland. Dan is het Halloween daar en tot 23.00 open. We kunnen er via het werk heen voor €15,00 inclusief parkeermunt en een buffet van frietjes snacks en drinken. Dat gaat goed zeg met Tobias op het potje. Mijn neefjes waren laat. Oudste met bijna 4 pas. De jongste met net 3. Nu is net drie voor jongens volgens mij wel redelijk normaal. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rond 3 is best normaal. Met 4 zijn vrijwel alle kindjes zindelijk. :-)

   Verwijderen
 5. Je hebt een heerlijk weekend gehad hoor ik wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed allemaal! En met Toverland heb je dan nu toch nog wat om naar uit te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...