zaterdag 26 september 2015

(Bijna) gratis naar de sauna

Vandaag ga ik met een vriendin bijna gratis naar de sauna. Ik had namelijk een kortingsbon gekregen van mijn zusje. Zij had voor €30 bij de Intratuin besteed en kreeg daardoor deze bon bij haar aankoop. En via via heb ik toen nog een tweede bon bemachtigd, waardoor die vriendin en ik samen naar de sauna kunnen gaan voor €1,95 per persoon!!

Heerlijk! Ik heb er echt superveel zin in :) En ik ben nu al weken een klein beetje verkouden. Hopelijk zweet ik dat er dan nu uit óf zet het na het bezoek aan de sauna eens écht door, waarna ik er vanaf ben.

Uiteraard neem ik een boek mee, want ondanks dat het nog geen Boektober is ben ik toch maar vast begonnen in een supertriest waargebeurd liefdesverhaal. Dan is de kans dat ik 5 boeken uit heb aan het eind van Oktober toch een stuk groter ;) Maar het kan ook zijn dat ik in de sauna val voor de verleiding van het tijdschrift Linda. Dit lees ik namelijk ook altijd graag als ik in de sauna ben, terwijl ik er thuis vreemd genoeg weinig behoefte aan heb om dit blad te lezen....

Wat lezen jullie graag in de sauna? (Als je al van de sauna houdt!!)

5 opmerkingen:

 1. ik ga nooit naar de sauna (blegh veel te warm), maar als de man de hort op is, de kindjes nar bed zijn en ik om half acht 's avonds in bed stap met pot thee-in-theemuts en pak koekjes dan mag ik erg graag de genoeg/landleven/maarten/filosofie magazine/psychologie magazine/kiind/kunstbeeld lezen. dit komt zo eens per drie maanden voor, veel te weinig natuurlijk maar daardoor des te fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga een paar keer per jaar naar de sauna, meestal met man en af en toe met vriendin. Een boek neem ik niet mee. In de sauna waar we naar toe gaan vragen ze stil te zijn in de (meeste) sauna's en baden. Stilte geeft rust is hun motto. In het grote zwembad, sommige sauna's, de tuin en het restaurant kletsen we dan heel wat af. De eerste keer had ik een tijdschrift mee, maar dat is de kleedkamer niet uitgekomen.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeeelijk de sauna! Ivm zwangerschap gaan we nu even niet maar volgend jaar zeker wel weer! Ik lees dan graag de Libelle,flair,landleven

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam een collega van je tegen, zie link:

  ...http://www.tubantia.nl/regio/hellendoorn/90-jarige-achtbaantester-actief-in-avonturenpark-hellendoorn-1.5278309

  Geweldig he, op die leeftijd nog!

  Veel plezier in de sauna vandaag, geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ahh, wat leuk! :D Echt geweldig, ik hoop op die leeftijd ook nog zo te genieten van achtbanen :) En ik ben het helemaal met hem eens: aan de Baron tipt geen enkele andere achtbaan!

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...