vrijdag 18 september 2015

Toverland

Vandaag gaan we naar Toverland! Ik heb er heel veel zin in. Eigenlijk vooral in het kindergedeelte voor Tobias, maar uiteraard ook wel in de achtbanen. Het zijn er 4:


 • Dwervelwind, met karretjes die niet alleen rijden, maar ook ronddraaien
 • Booster bike, karretjes  in de vorm van een motor
 • Troy, een houten achtbaan
 • Boomerang, een achtbaan binnen. Deze achtbaan is vanaf 90 cm en dus in principe ook geschikt voor Tobias, maar ik ga eerst kijken of het niet té eng is en uiteraard of hij wel goed vastzit. Want sommige achtbanen hebben helaas maar 1 stang per 2 personen, en als zo'n klein urretje dan naast mij zit, dan zit ie dus totaal niet goed vast. 

Nou, ik ben benieuwd! De broodjes zijn gesmeerd, de tas is ingepakt.... Nu Sander nog even wakker maken en dan kunnen we straks gaan :)

Net als bij de Efteling en Walibi zal ik vanavond vast nog wel even tijd vinden om een verslagje te schrijven van hoe de dag was :D

7 opmerkingen:

 1. Veel plezier, het is well een stukje kleiner dann de efteling en de achtbanen zijn iets minder. De houten js wel gaaf en de motoren zijn wel grappig! Binnen is leuk voor tobias, die zal zich vabdaag goed vermaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier enne.....alsjeblieft, geen Tobias in een 8-baan !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier! :-) Ben benieuwd hoe jullie het hebben (gehad). Vooral of het voor onze kleine kruimel ook leuk zou zijn... x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier gewenst. Je hebt vandaag in ieder geval hartstikke mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd hoe je t vandaag vond.
  Onze uk van 2 vond t leuk maar echt heel veel is er niet voor de allerkleinste vind ik. Tenminste niet om er de hele dag te verblijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij wonen een half uurtje er vandaan en menig schoolreisje is daar doorgebracht. Ik vind het helemaal perfect daar en de binnen achtbaan is speciaal voor de kleinsten. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...