maandag 21 september 2015

Trouwjurk verkocht!

Joepie, het is gelukt om mijn trouwjurk te verkopen. Toen hij op Marktplaats stond had Wendy al contact met mij opgenomen. Zij zamelt trouwjurken, galajurken en trouw-assecoires in voor vrouwen die zelf geen trouwjurk kunnen kopen. Zij wilde de jurk overkopen voor een symbolisch bedrag. In eerste instantie vond ik het toch wel even slikken, want het gaat wel om een jurk van ruim €1.000, maar uiteindelijk heb ik besloten dat ik het eigenlijk wel een fijn idee vind dat de jurk bij iemand terecht komt die zelf geen jurk kan kopen!

Mocht iemand anders dit ook een aansprekend idee vinden: je kunt meer informatie vinden op de Facebookpagina van Save the Dress

Ook de Chromecast is verkocht, trouwens!! Hij is gekocht door een collega van Sander. Scheelt weer verzendkosten voor haar en voor mij scheelt het weer een ritje naar het postkantoor :)

6 opmerkingen:

 1. Oh, dat vind ik een mooi initiatief. Een mooie gedachte dat jouw trouwjurk iemand anders nog heel gelukkig kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn jurk van toen in den tijd 40.000 Euro kostende nu ( nu 20 jaar later dus 1000 euro) heb ik uiteindelijk verkocht voor 30 (!) euro aan een theatergezelschap. In ongeveer 2008. Nu wel een beetje spijt eigenlijk, maar soit. That's Life.

   Verwijderen
 2. Fijn dat het gelukt is, en ook heel aardig van je dat je het voor een symbolisch bedrag hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me voorstellen dat dat even slikken is! Aan de andere kant levert het jou een hoop ruimte op en heeft een ander er dan inderdaad hopelijk nog plezier van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig dat het gelukt is en wat een prachtig initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Trouwjurken zijn zo persoonlijk, die kun je moeilijk doorverkopen voor een redelijke prijs. Jammer voor jou, maar je hebt wel een prachtige dag gehad met de jurk en dat is ook wat waard. Hopelijk heeft de volgende eigenaresse er net zo veel plezier van als jij.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...