vrijdag 18 september 2015

Verslag Toverland

Vandaag was het dus zover: ons dagje Toverland. Dit was het pretpark waar ik het meest naar uitkeek om te testen; vooral door het verslag van Mamaliefde. Linda had zó enthousiast geschreven over Toverland dat ik er al enorm enthousiast over was. En zoals zij het heeft omschreven, zo is het inderdaad ook: een enorm leuk park, óók voor de kleintjes.

Tobias kon in best veel attracties. De volgende dingen vond hij erg leuk:

 • Truck parcours: in een klein autootje een parcours afleggen. Dit vond Tobias echt helemaal geweldig. Hij zat heel ingespannen te sturen (wel aan 2 sturen tegelijk, maargoed ;) )


 • Boomerang, de achtbaan: dit vond hij duidelijk erg interessant en leuk. Hij zat met een heel serieus koppie in deze achtbaan en was helemaal druk en opgewonden toen hij eruit kwam. Geslaagd, dus!
 • Lekker ronddraaien in de theekopjes
 • Het klimkasteel met glijbanen en dergelijke
 • De paarden van Ithaka. Een supersaaie attractie voor ons, maar Tobias vond het super. Zodra hij eruit kwam rende hij direct weer naar de ingang omdat hij nog een keer wilde!

 • De muziek-boxjes door het park heen! Niet echt een attractie, maar overal waar een muziekboxje verstopt stond ging Tobias ernaar op zoek en begon te dansen op de muziek. Heel schattig!
Zelf hebben we ook een superdag gehad!! Sowieso klopt het cliché: als je kind het naar zijn zin heeft, heb je het zelf ook naar je zin! Maar daarnaast hebben we zelf ook enorm genoten van de achtbanen. Omdat opa en oma ook mee waren konden we alle achtbanen samen testen; toch wel een stuk leuker!! Vooral de Dwervelwind vonden we erg leuk. En omdat het totaal niet druk was zijn we hier 5 keer in geweest. Daarnaast ook nog 2 keer in de Boosterbike en 1 keer in de houten achtbaan Troy. Die vond ik iets te intens om nog een keer in te gaan.... ;)

Hoe dan ook: een supergeslaagde dag! Jammer dat dit park voor ons zo'n eind uit de richting is, want ik vind het eigenlijk nog leuker dan de Efteling en bovendien is het nog €10 goedkoper ook! 

4 opmerkingen:

 1. Dat klinkt als een superdag! Wat ik ook wel een beetje verwacht had. Wij wonen op 20 min. rijden van Toverland en we zijn er een keer of 4 geweest. En altijd was het feest, toen ze kleiner waren maar ook toen ze weer wat ouder waren. De bobsleebaan is ook leuk, daar kunnen ze als ze wat ouder zijn ook alleen in.
  Maar ik vind Tobias wel een bink hoor, want die trein-achtbaan binnen gaat best snel. Maar ja, het kan ook bijna niet anders met twee achtbaan-liefhebbers als ouders he!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Tobias is echt een kleine durfal ;) Toen we bij Troy zaten was hij ook aan het wijzen en zei vragend Toeta? (vertaling: Tobias?) Het leek er echt op dat ie vroeg of ie daar ook in mocht. ;)

   Verwijderen
 2. Fijn dat t zo een geslaagde dag was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat jullie en Tobias het zin naar de zin hebben gehad. Toen ik was geweest was alleen het binnendeel open en dat was genoeg voor een paar uur plezier.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...