maandag 12 oktober 2015

Eerste werkdag

Zo, het spits is eraf! Vandaag was mijn eerste werkdag. Een hoop van de spanning is er al vanaf! Allemaal leuke nieuwe collega's, interessante informatie gekregen.... Erg leuk allemaal! :)

Enige wat me wel tegenvalt is het openbaar vervoer! Ik denk dat ik morgen gewoon wat eerder vertrek en dan ga fietsen, samen met Sander. Kijken of mijn conditie dat volhoudt!!

Verder heb ik eigenlijk weinig te melden! ;)

5 opmerkingen:

 1. Spannend om je weg te vinden in je nieuwe werk. En om fietsend naar je werk te gaan, lijkt me heel slim, want dan heb je je dagelijkse beweging alvast weer gehad. Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet niet hoe ver het fietsen is, maar het is meteen een gratis workout, heb je dat maar meteen gehad. ;) Ik ben niet dol op sporten maar door naar mijn werk te fietsen en veel lopend boodschappen te doen enzo kom ik toch aan mijn beweging.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat de kop er af is en dat je collega's aardig zijn. Ik zou zeker gaan fietsen als ik jou was. Dat is goedkoper en veel gezonder. En je bent niet afhankelijk van de grillen van het ov.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fietsen: goed voor de gezondheid, het milieu en de portemonnee. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb weinig keuze, maar ik vind mijn wandelen en fietsen richting werk een mooie compensatie voor alle uren die ik achter mijn bureau doorbreng. En ik kan mooi mijn hoofd leegmaken na het werk. :) Als het hard regent of te glad is om te fietsen, kun je altijd nog het OV nemen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...