zaterdag 14 november 2015

De aankomst van Sinterklaas

Vanmorgen zijn we bij de aankomst van Sinterklaas wezen kijken. Tobias had zijn pietenpakje aan en een lekker warme maillot eronder:


Daar aangekomen stonden ze warme chocolademelk en speculaas uit te delen. De speculaas viel goed in de smaak bij Tobias:


Daarna bleef hij helemaal opgewonden bij het hek staan. Hij had duidelijk wel in de gaten dat er iets stond te gebeuren. En riep de hele tijd "toomboo" oftewel stoomboot. Maar toen de boot eenmaal aankwam vond hij het toch wel een beetje eng. Het was ook wel erg luid, dat getoeter van de boot. En hij was inmiddels ook alweer een beetje moe... 


De pieten en sinterklaas vond hij maar eng, uiteindelijk. Volgend jaar beter ;) Of wie weet gaat het volgend weekend bij Coolblue wél goed....


PS: wat betreft de amandelen: ik heb besloten om die niet te laten knippen. Ik was er zelf sowieso ook niet opgekomen om dat te vragen, maar de dokter kwam ermee. Voor mijn gevoel was dat ook wel erg snel. Dus ik heb besloten dat we dit niet doen.

4 opmerkingen:

 1. Prima, zijn lichaam moet het zelf oplossen daar wordt hij sterk van!

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sinterklaas, vind het de leukste tijd voor kinderen, geniet er van :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verstandig besluit, het kan altijd nog.
  Ewij hebben voor de tv gezeten, althans groot gedeelte ik alleen😃
  En volgende week komt hij in ons dorp aan.
  Het was vandaag ook een stuk kouder, echt Sinterklaas weer.

  Groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms zijn de keelamandelen zo groot dat het kind slecht kan eten. Als je achter in de keel kijkt zie je dan twee " gezwelletjes" hangen. Ik zou zeker naar een KNO arts gaan om zijn visie. Opereren doen ze echt niet zomaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...