dinsdag 24 november 2015

Het gaat beter!!

Tobias is nu anderhalve dag aan de antibiotica en het werkt echt geweldig! Al na de eerste dosis sliep hij opeens anderhalf uur achter elkaar. En die avond sliep hij redelijk door; hij is maar 2 keer wakker geworden! En nu ligt hij ook alweer 2 uur te slapen zonder tussendoor helemaal hysterisch wakker te worden.

Die krentenbaard is natuurlijk heel erg vervelend, maar tegelijk ben ik ergens blij dat hij het heeft gekregen....  Want dankzij de krentenbaard kreeg hij antibiotica en met die antibiotica lijkt het over het algemeen toch wel een stuk beter te gaan met Tobias. Hij hoest ook al een heel stuk minder en de krentenbaard is niet verder uitgebreid. Dus ja, een geluk bij een ongeluk, zullen we dan maar zeggen... :)

Natuurlijk is hij niet opeens helemaal beter. Hij is nog steeds vrij hangerig en eet niet echt goed. Al heeft ie ook wel weer momenten dat ie opeens wél heel enthousiast is. Het is net clowntje lacht, clowntje huilt, wat dat betreft.  Hopelijk knapt dit de komende dagen ook nog verder op.

Bedankt voor alle lieve reacties.... En een enkele iets minder lieve, haha. Ik stond er toch wel van te kijken dat iemand vroeg of het ´t allemaal waard was.... Alsof ik Tobias voor de rest van zijn leven thuis zou kunnen houden en hem kan behoeden voor elke bacil! Maargoed.... Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, hoor. Helemaal prima ;)

Zo, en nu ga ik zelf ook maar eens slapen.... Ook even wat slaap inhalen van de afgelopen weken!

9 opmerkingen:

 1. Ik vond het nog niet eens zo'n rare vraag van "anoniem". Je schreef tenslotte zelf dat je overal over twijfelde. Niet iedereen heeft dan de neiging om meelevend te zijn.
  Fijn dat de antibiotica aanslaat, misschien helpt dat hem er nu doorheen. En voor jullie: slaap lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je niet begreep wat ik bedoelde met is het je dit wel allemaal waard.. Je zit er zelf toch ook voortdurend over te bloggen dat je het zo sneu vind en zo vermoeiend.. Ik snap ook wel dat je hem niet altijd thuis kan houden hoor.. Heb er zelf twee van 12 en 14 dus k weet echt wel waar ik het over heb.. Maar t was zon klaagzang.. K dacht nou dan kan je beter bij je zelf te rade gaan of het je dit voor hem zo jong het waart vind.. Verder niets

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anoniem, Dat is het lastige met internet: je weet niet hoe iemand iets bedoelt. :) Maar ik had er al expres bijgezet: als mensen zich ergeren aan klaagblogs, dan moeten ze het maar even niet lezen... Juist omdat ik weet dat sommige mensen daar niet tegen kunnen. Maar het is natuurlijk wel mijn persoonlijke blog en als ik af en toe wil klagen dan mag dat, toch? ;)

   Verwijderen
  2. Lieve Daantje, ik snap, denk ik, wel wat bovenstaande schrijfster bedoelt. Het gaat niet om het klagen: natuurlijk, dat is je goed recht, en gewoon doen! Het gaat erom dat je jezelf die vragen stelde aan het eind (doe ik iets fout......in die strekking) en dan is het toch ook wel logisch dat mensen je tegenvragen gaan stellen. Volgens mij was het geen ergernis maar een oprechte vraag (waar je vervolgens zelf weer heel duidelijk antwoord opgaf, heel goed!).

   Verwijderen
 3. de ab kuur krijgt hij toch juist voor de krentenbaard ???? maar superfijn dat het beter gaat! erg slopend een ziek kindje :( hoe zielig t ook is voor je kind zelf en hoe graag je dan ook alles voor ze doet, je eigen energie is ook niet oneindig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij heeft die kuur gekregen voor de krentenbaard, maar het is ook ab die helpt tegen keelontsteking, holte-ontsteking etc. Dus dit wordt er ook meteen mee bestreden. (Hij heeft al 3 weken last van verkoudheid en keelpijn)

   Verwijderen
 4. ik zag het niet als klagen, dat heb ik ook niet gezegd.. T was gewoon een reactie op je stukje, waar ik nog steeds achter sta.. K bedoelde het precies zoals Jolanda zei, niet meer en niet minder... K zou je nog als advies willen meegeven.. Probeer minder te stressen en meer te genieten daar waar het maar kan van je kind.. Voor je t weet is ie groot... En tegen een kind kan niets op.. Dat is belangrijker dan alles toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh.. ben ik met mijn andere advies al achterhaald :-)
  Fijn dat het beter gaat.

  Raar genoeg: nu ik terugkijk op de kindertijd van mijn kinderen, is juist de keren dat ze 's nachts wakker waren en lekker tegen me aanhingen een goede herinnering. Natuurlijk is weinig slaap en een ziek kind ellendig.

  Sterkte nog
  van 't weekend lekker bijslapen :-)
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...