zondag 1 november 2015

Tobias´ 2e verjaardag

Morgen is ie pas echt jarig, maar vandaag vieren we alvast Tobias´ verjaardag. Gisteravond hebben we de kamer versierd en de glijbaan ingepakt.

Grappig: ik had wel verwacht dat Tobias aan de maat en vorm van het ingepakte cadeau zou zien dat het om een glijbaan ging. Maar dat was dus niet zo. Toen we vroegen wat het was zei hij "c-do" oftewel: cadeautje in zijn taal. Pas toen het grotendeels uitgepakt was kreeg hij opeens door dat het om een "grijba" ging! Hij is er in elk geval erg blij mee! :)

Verder waren we van plan om een peuterbed voor hem te kopen, maar daar wachten we nog even mee tot hij er echt aan toe is. Hij vindt het nu duidelijk nog heel prettig om te slapen in zijn ledikant, dus dan houden we het nog even zo. :)

Zo, en dan nu het stukje over dat het allemaal zo snel gaat..... Ja, het is cliché, maar o, o, o, wat gaat de tijd toch hard!!! Als je van dag tot dag kijkt dan lijkt het alsof er maar weinig verandert, maar als ik dan foto´s bekijk van Tobias' geboortedag en eerste verjaardag dan denk ik: wow! Kan me al haast niet meer voorstellen dat hij zo klein was.....


Hier was is nog vers geperst ;)


Hoedje passen op de dag voor zijn verjaardag.... Op de dag zelf wilde hij hem niet meer op helaas


Deze foto maakte ik een paar dagen geleden toen ik probeerde of hij zijn kerstpakje nog paste... En ja dus! Maar tegen de tijd dat het kerst is, is hij vast alwéér gegroeid. Zo flauw! :P 

17 opmerkingen:

 1. Alvast van harte gefeliciteerd met Tobias. Een hele fijne dag en jullie boffen met het mooie weer. groetjes Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met Tobias! Wat gaat de tijd inderdaad snel, ik weet nog dat je over je zwangerschap schreef en nu viert Tobias alweer zijn tweede verjaardag. Maak er een fijne dag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alvast gefeliciteerd met Tobias zijn 2e verjaardag. Maak er een gezellige dag van.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Van het kerstpakje zou ik de teenstukjes afknippen (of open tornen) een paar rode sokken er overaan en Tobia kan het pakje vast nog wel aan met kerst

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alweer (bijna) 2 jaar. Het gaat inderdaad heel hard. Alvast gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte alvast. Hij is al erg aan het doorschieten he? Hij ziet er al zo lang uit in zijn kerstpak. Mocht het nou niet meer passen tegen die tijd kun je altijd de voetjes van het pak open tornen en er gewoon een zoompje aanmaken. Rode sokjes eronder en klaar. :) Kan hij het toch gewoon aan.

  Geniet lekker van zijn verjaardag vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O zie net nu net pas dat Janne dezelfde tip geeft als ik. Had het niet gelezen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met jullie mooie mannetje.
  Tijd gaat veel te snel hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vers geperst hahahah! Van harte gefeliciteerd met zijn 2e verjaardag

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alvast van harte gefeliciteerd met Tobias. Maak er een mooie dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met Tobias zijn verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd!

  En geloof me, het gaat hard. Mijn oudste werd afgelopen week 18. Je knippert een keer met je ogen en het is gebeurd. Geniet ervan dus. Ook van de minder makkelijke/leuke/mooie momenten. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een heerlijke foto in z'n kerstpakje, zo ontzettend schattig!!! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...