maandag 16 november 2015

Wat wil ik voor mijn verjaardag?!

"Wat wil je voor je verjaardag?" die vraag komt elk jaar halverwege November weer terug.... Wat voor cadeautjes zou ik willen krijgen voor mijn verjaardag? Gevolgd door Sinterklaas en daarna ook nog eens Kerst. Allemaal in minder dan één maand tijd! Je kunt dus wel stellen dat ik flink verwend word aan het eind van het jaar!

Toch weet ik het dit jaar niet. Ik heb echt totaal geen wensen eigenlijk!! Het kost me echt moeite om een verlanglijstje te maken. Al zijn er wel dingen die ik wil, maar dat zijn eigenlijk alleen maar doe-dingen:

 • Ik wil graag een keer eten bij Jamies Italian in de Markthal
 • Een keertje een dag een auto huren en dan lekker een stuk rondrijden ;) 
 • Ik wil weer eens samen met Sander een high tea doen
 • Ik zou ook graag eens willen eten bij knoflookrestaurant Look
Er zijn dus wel wensen, maar niet op materieel gebied. Best lastig, vind ik.... Ik breek er echt mijn hoofd over, want over minder dan 2 weken is het alweer zo ver! Misschien dan toch maar gewoon aan iedereen kerst-krasloten vragen en hopen dat ik een grote prijs win? ;)

PS: en wat ben ik eigenlijk een rijk mens.... Niks te wensen :D Super toch?!

15 opmerkingen:

 1. Zou dan gewoon zo'n doe ding vragen. kunnen ze toch met elkaar regelen? als dit niet mogelijk is, gewoon geld vragen voor een doeding.
  Gr.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, hier hetzelfde probleem! Ik kan geen materiële zaken bedenken die ik graag zou willen.
  Wel een keertje naar de sauna met hubby, maar dat is moeilijk met baby die nog niet van de borst weg wil. En een keertje gaan eten lijkt me ook fijn. En zo n high tea lijkt me ook wel leuk om een keertje te doen :-) maar misschien is mijn beste verjaardagscadeau wel het feit dat we vrienden in geldnood kunnen helpen door ze geld voor te schieten.
  Groetjes, nina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doe-dingen zijn wel mooie ervaringen! En als je dan iets doet wat je echt graag wil, maar niet zomaar zou doen, is het toch een speciaal cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vierde pas mijn verjaardag en ik ben heerlijk verwend met cadeaus. Ik had een aardig lijstje, maar een week voor de verjaardag kreeg ik het verzoek of ik wat bij wilde verzinnen. Het was bijna allemaal afgestreept!
  Ik vroeg en kreeg een leuke agenda (dus geen goedkope Hema zoals normaal), 2 parfums, 2 paar zilveren oorbellen, lekkere douchegel, lekkere theetjes en marsepein, een boek, 2 cadeaubonnen, kaarsen, scheurkalender, bakblik etc. Echt blij verrast :)

  (Misschien zit er nog een tip voor jou bij, vandaar dat ik het opnoemde)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad, de doe-dingen vragen! Ik ben zelf begin november jarig, dus ik herken het probleem. Hoewel we met sinterklaas alleen cadeaus voor de kinderen doen en met kerst geen cadeaus. Ik maak het hele jaar door een verlanglijstje. Uiteindelijk kan er weer heel veel van af, want toch niet zo veel verlangen. Maar zo weet ik altijd wel een paar dingen om te vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik geef mensen graag doe dingen dus wellicht vind je familie dat ook leuk? Het gaat erom dat jij iets krijgt waar je plezier in hebt toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind net net hele leuke verjaardagscadeau,s. Op materieel gebied zullen al veel wensen vervuld zijn. Waarom dan nog meer kopen (wat je vaak niet nodig hebt). Ga lekker genieten van een leuk uitstapje/etentje als verjaardagscadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd van doe-cadeau's, om te geven en om te krijgen!
  Vriendin en ik gaan twee keer per jaar samen lunchen, rond haar verjaardag trakteer ik en rond mijn verjaardag trakteert zij. Zo leuk!
  Ook in de familie wordt een doe-cadeau steeds vaker gegeven. Heel waardevol.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik houd ook van doe-cadeau's. 'n Etentje, een balletvoorstelling, een high-tea, een lekkere lunch, bon voor sauna en wat ik ook altijd graag krijg is kip of een geit (die wordt dan gegeven aan iemand in een ontwikkelingsland) Op mijn 60ste kreeg ik 5 kippen en 2 geiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind ervaringskado´s net zo leuk om te krijgen en om te geven dan materiële kado´s. Dus...zet ze gewoon op je verlanglijstje :-). Zelf heb ik een account bij lijstje.nl. Daar zet ik verlangens meteen op. Gewoon het hele jaar door dus. Dat was, omdat ik tegen de tijd dat ik jarig zou zijn nooit iets wist, maar vlak daarna ineens wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn toch, je hebt echt geen geld nodig om rijk te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke uitjes zijn mooie kado's.
  Al vind ik die van jou wel beetje duur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je kunt toch een high tea vragen of een etentje? Zou ik zeker doen want dat zijn zaken waar je blij van wordt.
  Hier is dat ook altijd een probleem. Dochterlief is 12 december jarig. Wij hebben tot vorig jaar haar verjaardagscadeau altijd gegeven in de eerste week van de zomervakantie. Dat spreidde haar wensen een beetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb zoveel wensen, zowel materieel als doe-wensen dat ik gewoon een lijstje bij hou op lijstje.nl. Dan zie ik vanzelf wel wat ervan in vervulling gaat en wat niet. Ik weet altijd wel dingen te verzinnen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...