donderdag 31 december 2015

Het jaar uit met goed nieuws!

Wij sluiten 2015 af met goed nieuws: de borstverkleining is goedgekeurd door de verzekering! In eerste instantie hadden ze een mail gestuurd of ik foto´s op wilde sturen zodat ze het konden beoordelen, maar dit bleek een misverstand te zijn. Dus na een telefoontje vanmorgen kreeg ik het goede nieuws dat ze het gaan vergoeden.

Fijn om dit nog even in het oude jaar te horen.. En daarnaast natuurlijk ook wel heel erg spannend!!

Ik wens jullie allemaal een heel fijne jaarwisseling en een geweldig 2016 toe. 

21 opmerkingen:

 1. zou me er ook flink rot onder voelen om daar fotos van op te sturen om te laten beoordelen :S klinkt een beetje "vies" fijn dat t niet hoefde.. en nog fijner dat het is goedgekeurd!!! super!! hele fijne avond samen en een super2016 gewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik voelde me er ook niet prettig bij. Gewoon het idee dat je niet weet wie die foto´s allemaal bekijken...

   Verwijderen
 2. Wat raar van die foto's. Echt belachelijk. Dat hoort een arts te beoordelen en geen mensen van de zorgverzekering en al helemaal niet vanaf een foto. Daar hoort een gesprek bij. Je kunt er enorm psychisch onder lijden. Het gaat helemaal de verkeerde kant op met de zorg.
  Gefeliciteerd en ik hoop dat je wens helemaal uitkomt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!
  Als je nog tips wilt van n ervaringsdeskundige, moet je even mailen. Hou je in ieder geval aan de 6 weken niet tillen en niet autorijden en veel rust. Echt
  Pas daarna komt de winst en de nieuwe ervaringen, bij mij allemaal positief.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een familielid moest voor een medische ingreep ook foto's doorsturen, niet van haar borsten hoor! Dat zou ik ook echt niet doen... Gefeliciteerd met het goede nieuws! En natuurlijk een hele fijne jaarwisseling :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zullen ze op je werk ook wel blij mee zijn.
  Net een paar weken aan het werk en nu alweer
  verzuimen voor een operatie die je natuurlijk ook had kunnen laten uitvoeren toen je nog niet
  werkte.
  H.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op het werk weten ze het allang hoor, al voordat ik naar de plastisch chirurg ging zelfs. Dit is ook in overleg gegaan en gebeurt in een periode waarin het rustig is op het werk en dus geen problemen oplevert.

   Lekker zure reactie overigens

   Verwijderen
  2. Nou inderdaad lekker aardig van H zeg.....not.

   Raar van die foto's maar heel fijn dat het goedgekeurd is. Ik heb ooit mijn oren recht laten zetten. Ik schaamde me Zo voor die zeiloren. Ben er nog steeds blij mee al is het al 30 jaar geleden. Ik zeg altijd: al ze morgen los schieten zit ik overmorgen weer in het ziekenhuis om ze weer vast te laten zetten. ;)

   Fijne jaarwisseling. :D

   Verwijderen
  3. *H. is vast het lievelingetje op zijn werk*

   Verwijderen
  4. of h. heeft zelf een dubbel d cup en is vreselijk jaloers ..... ha ha

   Verwijderen
  5. Nou ja zeg!!! Dat je er nog serieus op in gaat joh!
   Hier moet je toch keihard om lachen?? Bespottelijk deze reactie!

   Miek

   Verwijderen
 6. vroegah werkte ik bij een verzekeraar en voor o.a. plastische ingrepen wilde zij ook altijd zelf foto's van het 'probleem'. deze verstuurde je dan naar de arts bij de verzekeraar die de medische beoordeling op zich neemt. Dat is ook gewoon een arts, met medisch beroepsgeheim. Als het nu niet hoeft heeft dat waarschijnlijk met afspraken tussen verzekeraar en zkh te maken, maar ik ben er al even uit... Desondanks zou ik het zelf ook niet fijn vinden om fotos van mijn lijf naar een verzekering te sturen.

  dat terzijde, gefeliciteerd met het goede nieuws!! ik hoop dat je een goed resultaat krijgt, voor zo min mogelijk ongemak :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben vroeger gewoon naar een keuringsarts van de verzekering geweest. Logisch dat ze willen zien waar ze voor betalen maar om nou om foto's te vragen (van wat dan ook) vind ik persoonlijke gewoon niet netjes of gepast. Foto's kunnen gaan zwerven en een eigen leven leiden tenslotte.

   Verwijderen
 7. Fijn zeg! En mooi dat je er geen foto's voor op hoefde te sturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is fijn nieuws zo aan het einde van 2015. Een fijne jaarwisseling gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd! En een fijne jaarwisseling. En brrrr, foto's opsturen, daar zou ik ook de kriebels van krijgen. (H is vast kort voor HR ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn nieuws. Zou je mijn vraag van je andere blog wel willen beantwoorden? Alvast dank en een goede jaarwisseling gewenst. Louisa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is goed nieuws. Fijne jaarwisseling en een voorspoedig 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En natuurlijk gefeliciteerd! Dapper van je hoor!!
  Past straks alleen je bruiloft jurkje nog wel?? ;-)

  Gr Miek

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat fijn voor je ! Je krijgt er geen spijt van hoor. Ooit deed ik het ook, man wat wilde ik dat ik dát eerder had gedaan !

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...